Ολυμπιακός - Γιουγκ 4-6

Ολυμπιακός - Γιουγκ 4-6
contra.gr

Όνειρο ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό. Μετά την επική πρόκριση στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ζόλνοκ, οι "ερυθρόλευκοι" τα βρήκαν... σκούρα με αντίπαλο την κροατική Γιουγκ. Σε μια επανάληψη του τελικού του 2001, ηττήθηκαν με 6-4 (τότε είχαν χάσει με 8-7), γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή σεζόν και τερμάτισαν τελικά στη δεύτερη θέση της Ευρώπης, με τους Κροάτες να κατακτούν τον τίτλο.

Το ματς φάνηκε από την αρχή πως θα είναι δύσκολο. Η Γιουγκ έδειξε τα δόντια της και με όπλο της την πολύ καλή άμυνα, αλλά και τον τρομερό τερματοφύλακά της, κράτησε τον Ολυμπιακό σε χαμηλό σκορ. Παράλληλα, ο MVP του ημιτελικού, Βλαχόπουλος, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, κάτι που επηρέασε επιθετικά την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Οι Κροάτες ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση, όμως είχαν και την τύχη με το μέρος τους. Ο Πάβιτς έκανε ότι μπορούσε στο τέρμα, αλλά σε μερικές περιπτώσεις η μπάλα του έπαιξε άσχημα παιχνίδια. Στο φινάλε και με το σκορ στο 4-5 ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως βρήκε απέναντί του έναν φοβερό και τρομερό Μπίγιατς που έβγαζε ότι πήγαινε προς το τέρμα. Τελικά 11'' πριν το τέλος ο Περόνε με εύστοχο πέναλτι έγραψε το τελικό 6-4 και έβαλε τέλος στο όνειρο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Γιουγκ 4-6

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 1-1, 1-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μουρίκης 1, Φουντούλης 1, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1,

Γιουγκ (Κόβιτσακ): Ομπράντοβιτς 1, Μπένιτς 1, Περόνε 2, Γκαρσία 1, Γιόκοβιτς 1

Πηγή contra.gr

Δημοφιλή