ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/06/2016 05:04 EEST | Updated 05/06/2016 09:41 EEST

Ξανά στόχος κουκουλοφόρων το σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια - Αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ. να σταματήσει τις επιθέσεις

Εurokinissi/Photo αρχείου

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε για ακόμα μία φορά το σπίτι του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων εμφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Βουλγαροκτόνου, εκτόξευσε βόμβες μολότοφ και πέτρες στην είσοδο της οικίας και διέφυγε στα στενά της περιοχής. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια γίνεται στόχος κουκουλοφόρων. Την τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα, στο παλιότερο περιστατικό στις 20 Νοεμβρίου 2015 ο υπουργός Επικρατείας είχε κάνει λόγο για «τρομοκρατική επίθεση με στόχο την οικία μου». 

Για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε τα εξής:

« Για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, οτι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει».

Sponsored Post