Γκάφα από τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση. Έστειλε συλλυπητήρια για την κόρη Νικολόπουλου ενώ είναι ζωντανή

Γκάφα από τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση. Έστειλε συλλυπητήρια για την κόρη Νικολόπουλου ενώ είναι ζωντανή
Eurokinissi

Γκάφα από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Έστειλε συλλυπητήρια για την κόρη του Νίκου Νικολόπουλου ενώ είναι ζωντανή

Συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου για το χαμό της κόρης του έστειλε την Κυριακή ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Μόνο που η οικογένεια δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση και η 17χρονη Νίκη παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Η ανακοίνωση του κ. Βούτση αν και δημοσιεύθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο λίγη ώρα αργότερα αποσύρθηκε χωρίς να υπάρξει διόρθωση, ενώ στην ιστοσελίδα της Βουλής αναρτήθηκε νέα ανακοίνωση από τον κ. Βούτση με τίτλο: «Θερμή συμπαράσταση του Προέδρου της Βουλής».

«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης» τονίζεται λιτά στην ανακοίνωση.

Ωστόσο η προηγούμενη ανακοίνωση, που πλέον δεν υπάρχει, ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.».

Σημειώνεται ότι ο κ. Νικολόπουλος με ανάρτηση μέσω Facebook διευκρίνισε πως η κόρη του βρίσκεται ακόμη εν ζωή.

«Η Νίκη μας δεν "έφυγε" ακόμη. Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει... Εάν είναι θέλημα ΘΕΟΥ πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς» αναφέρει ο κ. Νίκος Νικολούπολος.

Δημοφιλή