Παπαγάλος «μάρτυρας» δολοφονίας επαναλαμβάνει τα τελευταία λόγια του θύματος

Παπαγάλος «μάρτυρας» δολοφονίας επαναλαμβάνει τα τελευταία λόγια του θύματος

Ποιος ξέρει τι συνέβη πραγματικά στο σπίτι του Martin Duram, ενός Αμερικανού που βρέθηκε δολοφονημένος από σφαίρα στο σπίτι του στο Μίσιγκαν την περασμένη άνοιξη; Ίσως, ο αγαπημένος παπαγάλος του που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, αλλά μπορεί να αποτελεί και το «κλειδί» για τον εντοπισμό του υπευθύνου.

Ο 45χρονος M. Duram βρεθείκε νεκρός στο σπίτι του στο Ensley Township, μαζί με τη σύζυγό του Glenna που επίσης έφερε τραύματα από σφαίρες, αναφέρει η Βρετανική Independent.

Η αστυνομία του Michigan State αρχικά πίστευε ότι το ζευγάρι έπεσε θύμα αδίστακτων διαρρηκτών που δεν δίστασαν να τους πυροβολήσουν για να ληστέψουν το σπίτι τους.

Σύντομα όμως οι υποψίες των αρχών στράφηκαν στη Glenna , η οποία δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τον σύζυγό της τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο 24 Hour News 8 το οποίο επικαλείται πηγή του τοπικού αστυνομικού τμήματος, υπάρχει η υπόνοια ότι η Glenna σκότωσε τον άνδρα της και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ωστόσο η ίδια αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο,ενώ δεν υπάρχουν και αποδείξεις οι οποίες να στηρίζουν την συγκεκριμένη θεωρία της αστυνομίας.

Οι γονείς του 45χρονου άνδρα αισθάνονται ολοένα και περισσότερο απογοητευμένοι από την άρνηση της αστυνομίας να αξιοποιήσει την «μαρτυρία» κάποιου που φέρεται να ήταν παρών στο σπίτι την ώρα του φόνου. Πρόκειται για τον αφρικανικό γκρίζο παπαγάλο που άνηκε στον γιο τους και πλέον φιλοξενούν σπίτι τους.

Ως αποδεικτικό στοιχείο της θεωρίας τους παρουσιάζουν ένα βίντεο στο οποίο το πουλί ακούγεται να βγάζει ήχους οι οποίοι μοιάζουν με ανθρώπινο καυγά αλλά και να λέει ξεκάθαρα τη φράση «Don’t f***king shoot» (Μην πυροβολείς γαμ**το).

Δείτε παρακάτω το βίντεο που παρουσίασαν οι γονείς του θύματος στις αρχές.

Δημοφιλή