Η «πανούργα» Βουλγάρα σύζυγος που έστησε παγίδα θανάτου στο θύμα που βρέθηκε στον καταψύκτη

Η «πανούργα» Βουλγάρα σύζυγος που έστησε παγίδα θανάτου στο θύμα που βρέθηκε στον καταψύκτη
eurokinissi

Ως μία πανούργα σύζυγο, η οποία οργάνωσε και υλοποίησε την άγρια δολοφονία του άντρα της, περιγράφουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας την 49χρονη Βουλγάρα που κατηγορείται για το έγκλημα με θύμα τον 63χρονο ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν τη δολοφονία στην οποία εμπλέκονται συνεργοί της 49χρονης συζύγου του ναυτικού. Πρόκειται για μία 26χρονη Βουλγάρα, έναν 32χρονο Βούλγαρο (έγκλειστο στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών), έναν 29χρονο Ρουμάνο, όπως και δύο άγνωστους άνδρες. Από την πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής διαπιστώθηκε ότι η 49χρονη Βουλγάρα, πρώην σύζυγος του θύματος, λόγω των μακροχρόνιων προστριβών που είχε με τον Βασίλη Κοκκίνη αποφάσισε να τον δολοφονήσει.

Προκειμένου να διαπράξει την ανθρωποκτονία, ζήτησε τη βοήθεια της 26χρονης, η οποία της σύστησε για το σκοπό αυτό τον 29χρονο υπήκοο Ρουμανίας, καθώς και δύο άγνωστους ομοεθνείς του.

Στις αρχές Ιανουαρίου του 2015 όλοι οι εμπλεκόμενοι μετέβησαν στην Καλλιθέα, στο διαμέρισμα της 49χρονης, η οποία κάλεσε το θύμα να την επισκεφθεί προφασιζόμενη κάποιο ενδοοικογενειακό πρόβλημα. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδροβα, όπως είναι το όνομά της, φέρεται να επικαλέστηκε ασθένεια του 13χρονου παιδιού τους για να στήσει στον ναυτικό παγίδα θανάτου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε αποφασίσει να βάλει στο χέρι τις 250.000 ευρώ των κοινών τραπεζικών τους λογαριασμών.

Όταν ο 62χρονος εισήλθε στο διαμέρισμα τον χτύπησαν, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και του κάλυψαν το κεφάλι με πανί. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, ενώ από την τοξικολογική εξέταση διαπιστώθηκε η ύπαρξη οινοπνεύματος και αγχολυτικού-υπνωτικού φαρμακευτικού σκευάσματος στον οργανισμό του θύματος.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στην οικία του θύματος προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα και κοσμήματα. Μετά την ανθρωποκτονία η 49χρονη αγόρασε έναν καταψύκτη, τον οποίο μετέφερε στο διαμέρισμά της ο 32χρονος Βούλγαρος.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί τοποθέτησαν το πτώμα στο εσωτερικό του. Οι δράστες μετά το έγκλημα έφυγαν από την Ελλάδα και για το λόγο αυτό έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

Το μόνο άτομο που έμεινε στην Ελλάδα και συνελήφθη πριν τρεις ημέρες στην Αθήνα είναι η 26χρονη φίλη της πρώην συζύγου του ναυτικού. Προχθές, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε στον τακτικό Ανακριτή. Οι έρευνες ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τις διωκτικές Αρχές της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι από τους δράστες κρύβονται σε αυτές τις δύο χώρες.

Δημοφιλή