Πέθανε η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη. «Άγγελος ήρθες, άγγελος έφυγες» έγραψε η μητέρα της στο Facebook

«Έφυγε» η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη
Anastasia Manolopoulou/Facebook

Δεν άντεξε τελικά η 16χρονη Νίκη, η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου. Όπως έγραψε η μητέρα της στο Facebook, το απόγευμα της Δευτέρας, η μικρή Νίκη έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Άγγελος ήρθες ... Άγγελος έφυγες ... Σπουδαία έζησες και ακομα πιο σπουδαία πας εκει ψηλα ... Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτε στον κόσμο μας αλλα με το σώμα σου ίσως βοήθησεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωη .... Ειμαι πολυ περήφανη για σένα ... σε ευχαριστώ που ήρθες .... σε ευχαριστω για όσα μας έδωσες ... σ αγαπάω απέραντα ...εισαι η Νικη μου ... η Νικήτρια ! (3/3/2000 - 6/6/2016) και για πάντα

Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της Νίκης, Τασίας Μανωλοπούλου, στο Facebook.

Ο ίδιος ο Νίκος Νικολόπουλος έγραψε στο Facebook:

Νίκη μου, καμάρι μου

και περηφάνια μου…

Φως ήσουν

και στο Ανεσπερο Φως πηγαίνεις.

Aγγελέ μου,

πλέον "μεσιτευε"εσυ στο Θεό μας

& προστάτευε εσύ εμάς

και όλα τα παιδιά του κόσμου…

Θερμή παράκληση:

Αντί για στεφάνια και λουλούδια,

η Νίκη θα ήθελε

να νοιαστούμε τα παιδιά.

Γι΄ αυτό καταθέστε το περίσσευμα της καρδιάς σας στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Παναγία Ελεούσα,

στην ΕΨΥΕΠΕΑ,

στη Κιβωτό της Αγάπης

και στη Μέριμνα.

Η Νίκη Νικολοπούλου πριν από περίπου 10 ημέρες αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν πως η 17χρονη είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό επεισόδιο και ανακοπή καρδιάς. Στην συνέχεια εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου σήμερα το απόγευμα κατέληξε.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της Νίκης, έχουν αποφασίσει να δωρίσουν, προς μεταμόσχευση, τα ζωτικά όργανα της 17χρονης κόρης τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ. στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης απέστειλε στον βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της κόρης τους:

«Αγαπητέ συνάδελφε,

Σας εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την τραγική απώλεια της κόρης σας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

Νικόλαος Βούτσης»

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του εξέφρασε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά του στο Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του.

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Η Νίκη μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής, όμως η ίδια χάρη στο μεγαλείο ψυχής των γονιών της, θα δώσει δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας. Στο Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

«Νίκο και Τασία, τα πιο θερμά συλλυπητήρια από όλους μας για τον άδικο χαμό της Νίκης σας. Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και παρηγοριά» αναφέρει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια της κόρης του Νίκου Νικολόπουλου.

Επίσης η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια της κόρης του βουλευτή Αχαϊας κ. Νίκου Νικολόπουλου.

Δημοφιλή