Audi On Tour: Το μεγαλύτερο Roadshow που έκανε ποτέ η Audi στην Ελλάδα

Audi On Tour: Το μεγαλύτερο Roadshow που έκανε ποτέ η Audi στην Ελλάδα
audi

Υπάρχουν περιοδείες που αφήνουν εποχή. Και αυτό σκοπεύει να κάνει και το Audi On Tour, το μεγαλύτερο Roadshow που έκανε ποτέ η Audi στην Ελλάδα!

Τα μεγαλύτερα ονόματα της Audi έρχονται κοντά σας. 13 πόλεις, 8 αγαπημένα μοντέλα Audi και το νέο Q2 σε πρώτη αποκλειστική εμφάνιση.

Το Audi On Tour ξεκινά την περιοδεία του στις 31 Μαΐου. Πρώτος σταθμός η Χαλκίδα. Στην συνέχεια ακολουθούν με την εξής σειρά οι: Καρδίτσα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κοζάνη, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Πάτρα, Καλαμάτα, Τρίπολη, 4 σταθμοί στην Αθήνα και Ηράκλειο. Μία μεγάλη Audi γιορτή!

Επισκεφθείτε το Audi On Tour στην πόλη σας όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσετε κάποια από τα αυτοκίνητα των ονείρων σας σε αξέχαστα test drives. Ποιος θα έλεγε όχι στα supercars Audi R8 και TTS ή σε μια βόλτα με τα πανίσχυρα Q7, RS3, RS Q3, S1, A7 και Q3;

Ζήστε την μοναδική εμπειρία Audi και μπείτε στην κλήρωση για να κάνετε δικό σας το ολοκαίνουριο Q2 για τέσσερις ολόκληρους μήνες ή κερδίστε ακόμα ένα μεγάλο Audi δώρο: ένα συναρπαστικό ταξίδι οδήγησης στο κέντρο Audi Driving Experience στη Γερμανία!

Μπείτε στο audiontour.gr για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη διαδρομή και γίνετε κομμάτι του μεγαλύτερου Audi Roadshow!