«Αν βάλεις γκολ, θα σου λιώσω το κεφάλι»: Το μήνυμα προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το «Βουνό» του Game of Thrones

«Αν βάλεις γκολ, θα σου λιώσω το κεφάλι»: Το μήνυμα προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το «Βουνό» του Game of Thrones

Ο «Gregor Clegane», ή αλλιώς το «Βουνό που καλπάζει» είναι ένας από τους πιο τρομακτικούς χαρακτήρες του Game of Thrones, σε μεγάλο βαθμό λόγω της απίστευτης σωματικής διάπλασης του Hafthor Bjornsson από την Ισλανδία που τον ενσαρκώνει. Μια από τις πιο σοκαριστικές σκηνές της σειράς ήταν η μονομαχία ανάμεσα στο «Βουνό» και την «Κόκκινη Έχιδνα», τον πρίγκιπα Oberyn Martel- όταν το «Βουνό», ενώ πρακτικά είχε χάσει τη μονομαχία και ψυχορραγούσε, λόγω ενός στιγμιαίου λάθους του αντιπάλου του στο τέλος κατάφερε να τον πιάσει και να του λιώσει το κεφάλι με τα γυμνά του χέρια.

Ο Bjornsson απειλεί να κάνει το ίδιο με τον...Κριστιάνο Ρονάλντο, στέλνοντας του απειλητικό μήνυμα εν όψει του αγώνα μεταξύ Ισλανδίας και Πορτογαλίας στο πλαίσιο του Euro 2016. Συγκεκριμένα, του λέει ότι αν βάλει γκολ, θα του λιώσει το κεφάλι (και πρέπει να πούμε ότι θα ήταν πιο cool αν στο τέλος κολλούσε και ένα ελληνικότατο «ρε»).

Εντάξει, πλάκα κάνει- δηλαδή, εννοούμε ότι στο τέλος του βίντεο φαίνεται να γελάει. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, θα ήταν καλό ο Πορτογάλος να βρει το τηλέφωνο του «Σκύλου» Sandor Clegane- δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά.

Δημοφιλή