Μήνυση για ανθρωποκτονία από τον Κούγια για την υπόθεση Μαυρίκου για να έχει πρόσβαση στη δικογραφία

Μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προσθέσεως από τον Κούγια για την υπόθεση Μαυρίκου
eurokinissi

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Παναγιώτη Μαυρίκου , μήνυση για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως προκειμένου να έχει τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια το δικαίωμα πρόσβασης στη δικογραφία της υπόθεσης.

Όπως ανέφερε μιλώντας σε πρωινή πρωινή εκπομπή του Mega: «Εξετάζουμε την περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας, δηλαδή το να έγιναν όλα με ένα εγκληματικό σχέδιο που να οδήγησαν προφανώς στο τραγικό αποτέλεσμα. Να σας πω ότι ήδη έχω επικοινωνήσει με μια σειρά τεχνικών συμβούλων», είπε αρχικά ο κ. Κούγιας.

«Eξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα από αυτή του ατυχήματος - αν και το αυτοκίνητο ήταν καλά συντηρημένο και αξιόπιστο όπως βγήκε από το εργοστάσιο - έως την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, το να έγιναν, δηλαδή, όλα με εγκληματικό σχέδιο» ανέφερε και συμπληρωσε: «Η οικογένεια και εγώ προσδοκούμε να είναι ατύχημα. Όμως εξετάζουμε και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας».

Συμπλήρωσε δε πως επειδή τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια θέλουν να έχουν πρόσβαση στη δικογραφία «και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υποβάλλουμε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση...τη Δευτέρα το αργότερο θα υποβάλλουμε μήνυση ότι διεπράχθη εις βάρος του Μαυρίκου αδίκημα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως».