ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/06/2016 13:38 EEST | Updated 10/06/2016 13:38 EEST

Διαγωνισμός Start Tel Aviv 2016: The pitching event

hocus-focus via Getty Images
Double exposure of businessman and cityscape. Business & technology concept.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) προσκαλούν τον κόσμο και φέτος στην εκδήλωση Start Tel Aviv 2016 – The Pitching Event για την ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού Start Tel Aviv, η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.00 στο Impact Hub.

H εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Φέτος η Ελληνική Κοινότητα των Startuppers ανταποκρίθηκε πολύ θερμά στον διαγωνισμό με 75 συμμετοχές, εκπροσωπώντας ποικίλους τομείς όπως είναι η πληροφορική/ ΙCT, η υγεία, η αγροτική τεχνολογία, το περιβάλλον κλπ.

7 φιναλίστ με τις καλύτερες ιδέες, όπως έχουν προκύψει μετά την αξιολόγηση όλων των προτάσεων, θα διαγωνιστούν ζωντανά μπροστά σε κοινό και ομάδα Ισραηλινών και Ελλήνων κριτών για την ανάδειξη του νικητή που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να συμμετάσχει στο DLD Tel Aviv Innovation Festival (25-29 Σεπτεμβρίου 2016), το μεγαλύτερο φεστιβάλ καινοτομίας της χώρας το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για νεοφυείς επιχειρήσεις, επενδυτικά κεφάλαια και πολυεθνικές από το Ισραήλ αλλά και απ' όλον τον κόσμο.

Για τον νικητή θα σχεδιαστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παρακολούθηση εργαστηρίων (workshops) και ομιλιών καθώς και μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους του ισραηλινού οικοσυστήματος.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν η Πρέσβυς του Ισραήλ στην Ελλάδα κυρία Ιρίτ Μπεν-Άμπα και ο συνιδρυτής των Industry Disruptors –Game Changers (ID-GC) κ. Μιχάλης Στάγκος, ενώ έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού οι ακόλουθοι διακεκριμένοι κριτές από το Ισραήλ και την Ελλάδα:

  • Δρ. Dan Marom, Πρόεδρος "Irrational Innovations" Ισραηλινός ειδικός στο FinTech και το Crowdfunding
  • K. Peter Οικονομίδης – Ιδιοκτήτης και Ιδρυτής της Felix BNI
  • Κ. Φώτης Δραγανίδης, Διευθυντής Τεχνολογίας της Microsoft Ηellas
  • Κα Δανάη Μπεζαντάκου Διευθύνουσα Σύμβουλος, Navigator Shipping Consultants Ltd.
  • Κ. Μιχάλης Στάγκος, Συνιδρυτής Industry Disruptors –Game Changers (ID-GC)