Αυτός είναι ο 30χρονος επίδοξος βιαστής. Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - «Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα», λέει θύμα

Αυτός είναι ο 30χρονος επίδοξος βιαστής. Τι αποκαλύπτει η δικογραφία

Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 30χρονου, ο οποίος εξαπέλυε σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος πεζών γυναικών στο Μαρούσι.

Πρόκειται για τον Κουτζη Εμμανουήλ-Ευθύμιο του Συμεών-Παναγιώτη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 22-10-1986 στο Χολαργό.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και αποσκοπεί στη τυχόν ανεύρεση και άλλων θυμάτων του 30χρονου.

Η απολογία του: «Φταίει η Ρουμάνα φίλη μου»

Πράξεις «μείωσης του γυναικείου φύλλου» χαρακτηρίζει τις σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών, ο 30χρονος επίδοξος βιαστής του Αμαρουσίου, ο οποίος «δείχνει» ως υπεύθυνη για τα δεινά του μία ιερόδουλη από τη Ρουμανία με το όνομα «Τζωρτζέτα».

Στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης περιλαμβάνονται οι περιγραφές των θυμάτων για τα όσα έζησαν, το απολογητικό υπόμνημα του δράστη που δηλώνει «δεν είμαι βιαστής», και οι αναφορές για τις συνολικά έξι σεξουαλικές επιθέσεις στο Μαρούσι. «Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα», κατέθεσε μία από τις γυναίκες που –όπως λέει- σώθηκε παλεύοντας με τον 30χρονο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαΐου 2016, βρίσκεται πλέον απομονωμένος στη ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, δεν μιλάει σε κανέναν και η ψυχολογική του κατάσταση έχει επιδεινωθεί.

«Είχα μία ήσυχη ζωή, εργαζόμουν σκληρά, ήμουν πιστός στα οικογενειακά ιδεώδη μέχρι του σημείου που ενεπλάκην ερωτικά με τη Ρουμάνα Τζωρτζέτα (ιερόδουλη) την οποία σφόδρα ερωτεύτηκα. Είχα, όμως, τη μεγάλη ψευδαίσθηση ότι και η ίδια με όσα της προσέφερα θα με είχε ερωτευτεί, αυτό όμως ουδέποτε συνέβη και αφού με εκμεταλλεύτηκε, κατάληξη της συγκεκριμένης ερωτικής μου περιπέτειας επήλθε ο χωρισμός περί τα τέλη του Μαρτίου 2016. Δεν είμαι βιαστής. Διέρχομαι μία φάση στη ζωή μου που τελώ σε σύγχυση χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, λόγω του σοβαρού ψυχωτικού επεισοδίου που έχω υποστεί από τη βαριά συναισθηματική απογοήτευσή μου, μετά το χωρισμό μου με την Ρουμάνα, με την οποία διατηρούσα ερωτική σχέση επί δυόμιση χρόνια περίπου. Οι επιθέσεις μου δεν έγιναν με σκοπό το βιασμό αλλά ήταν πράξεις μείωσης του γυναικείου φύλλου, λόγω της συναισθηματικής μου απόρριψης. Οι πράξεις έγιναν υπό την επήρεια αλκοόλ και συνεπεία ψυχωτικού επεισοδίου», κατέθεσε ο 30χρονος.

Ο Διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής ιδιωτικού νοσοκομείου κ. Δημήτρης Σούρας, ο οποίος ανέλαβε να κάνει την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, είχε επισκεφτεί τον κατηγορούμενο στη ΓΑΔΑ και διαπίστωσε ότι: «Κατά την εξέτασή του ήταν αγχωμένος και αποδιοργανωμένος. Η διήγηση για τις πράξεις του ήταν λεπτομερής χωρίς όμως να φτάνει ποτέ στο κυρίως θέμα. Δεν δίνει σαφή εξήγηση για τις πράξεις του, ενώ η αφήγηση δεν έχει συναισθηματικά στοιχεία (είναι επίπεδη)».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του δράστη κ. Δημήτρης Ράπτης αναφέρει ότι «ο εντολέας μου κατηγορείται για έξι απόπειρες βιασμού. Θεωρώ όμως ότι δεν πρόκειται για το συγκεκριμένο αδίκημα διότι ο πελάτης μου δεν είχε σκοπό τον βιασμό. Από τις γυναίκες-θύματα ζητήσαμε συγνώμη. Πρόκειται για ένα άτομο μη φυσιολογικό και για το λόγο αυτό διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Προέρχεται από μία εξαιρετική οικογένεια. Θέλω να τονίζω επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Αστυνομία διατηρεί μία εμμονική στάση στο θέμα αυτό».

Οι καταθέσεις των θυμάτων

Διαφορετική εικόνα για τον 30χρονο προκύπτει από τις τρεις καταθέσεις θυμάτων του που περιλαμβάνονται –μεταξύ άλλων- στη δικογραφία:

25 Μαΐου 2016: Την 5.45 ξεκίνησα πό το σπίτι μου για να μεταβώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ στην οδό Αγράφων. Καθώς περπατούσα άκουσα βήματα από πίσω μου και κατάλαβα ότι κάποιος έτρεχε προς το μέρος μου. Θέλησα να κάνω στην άκρη για να περάσει αλλά πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε κάποιος προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα με ταινία και δίχως να θυμάμαι πως βρέθηκα πεσμένη στο έδαφος. Ενώ βρισκόμουν κάτω ήρθε από πάνω μου προσπαθώντας εκ νέου να μου κλείσει το στόμα με ταινία. Αντέδρασα φωνάζοντας και κλωτσώντας τον, ενώ ταυτόχρονα με τα χέρια μου τον έσπρωχνα στο πρόσωπο και πιθανόν με τα νύχια μου του προκάλεσα αμυχές στο πρόσωπο. Τότε αυτός έβγαλε την ταινία από το στόμα μου και απομακρύνθηκε τρέχοντας στην οδό Αγράφων.

23 Μαΐου 2016: Στις 9.00 το πρωί αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο στην οδό Πάρνηθος και κατευθύνθηκα προς τη δουλειά μου. Με προσπέρασε ένας άνδρας, ο οποίος σταμάτησε έξω από πολυκατοικία παριστάνοντας ότι ήθελε να εισέλθει σε αυτήν. Αφού τον προσπέρασα κινήθηκε γρήγορα από πίσω μου και έβαλε το χέρι του ανάμεσα από τα πόδια μου θωπεύοντάς με προσπαθώντας ταυτόχρονα να με ρίξει κάτω. Εγώ τον έβρισα και τον χτύπησα στο πρόσωπο. Κατόπιν των ανωτέρο αυτός άλλαξε κατεύθυνση και ξαναγύρισε στην πολυκατοικία ατάραχος, ενώ ταυτόχρονα συνέχιζε να με κοιτάει επίμονα.

Στις 11 Μαΐου 2016: Στις 7.05 περπατούσα στην υπόγεια διάβαση μεταξύ Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Αντίθετα της πορείας μου περπατούσε προς το μέρος μου ένας άνδρας ψηλός, εύσωμος με μυωπικά γυαλιά με χακί μπουφάν. Ξαφνικά, αισθάνθηκα έντονη πίεση από πίσω μου και είδα το ανωτέρο άτομο να με έχει αγκαλιάσει πολύ σφιχτά και με το ένα του χέρι να με ακουμπάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Προσπάθησα να αντισταθώ να φύγω αλλά με έριξε κάτω, ήρθε από πάνω μου και με την παλάμη του μου έκλεισε το στόμα ενώ με το άλλο χέρι συνέχισε να με αγγίζει στα γεννητικά μου όργανα και στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και στην προσπάθειά μου να ξεφύγω χτύπησα στο κεφάλι και στο πρόσωπό . Κατάφερα να τσιρίξω και να φωνάξω βοήθεια και έτσι ο δράστης έφυγε.

Δημοφιλή