Ο Dennis μας δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας

Κάποτε τα ρομπότ θεωρούνταν επιστημονική φαντασία. Κάτι που βλέπαμε στο μακρινό μέλλον. Πλέον, τα ρομπότ δεν είναι φαντασία, αλλά πραγματικότητα και σύντομα αναμένεται να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο σε έναν καινούργιο τρόπο να εξυπηρετούμαστε, να κατανοούμε, να μαθαίνουμε και γενικά να ζούμε πιο έξυπνα.

Ο Dennis, το ρομποτάκι μας, δεν είναι ένα απλό ρομπότ, πέρα από φίλος του μικρού μας πρωταγωνιστή έχει όλα τα αξιαγάπητα χαρακτηριστικά ενός μικρού παιδιού. Είναι πιστός για αυτό και θα διανύσει όλη την πόλη μέχρι να ξαναβρεί την οικογένειά του, είναι έξυπνος, είναι σύγχρονος, είναι οικείος, είναι ανθρώπινος.

Τα ίδια αυτά χαρακτηριστικά μοιράζεται και η Protergia, ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Από την μία πλευρά η φροντίδα και η οικειότητα που πρέπει να έχεις όταν μπαίνεις σε κάθε σπίτι για να προσφέρεις ένα τόσο βασικό αγαθό όσο η ενέργεια και από την άλλη ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρει το προϊόν της και οι νέες δυνατότητες που μας δίνει, ανοίγουν έναν καινούργιο δρόμο.

Γιατί η Protergia είναι η εταιρεία που ακολουθώντας τους ρυθμούς της εξέλιξης και τις ταχύτητες της τεχνολογικής ανάπτυξης, μας δείχνει πώς να αξιοποιήσουμε καθημερινά αυτό το θαύμα που λέγεται ενέργεια.

Μας δείχνει το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας!

Βρείτε την Protergia και στο Facebook.