Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε»

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε»
Eurokinissi

Σε εξέλιξη είναι η προσέλευση των διαδηλωτών του κινήματος «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα με την αστυνομία να προχωρεί σταδιακά στο κλείσιμο των δρόμων γύρω από την πλατεία.

Η αντικυβερνητική συγκέντρωση προαναγγέλθηκε μέσω των κοινωνικών μέσω δικτύωσης προκαλώντας ωστόσο τις τελευταίες ημέρες πολιτική αντιπαράθεση, με κυβερνητικά στελέχη να αμφισβητούν πως πρόκειται για μια πολιτικά αχρωμάτιστη διαδήλωση.

«Όλοι οι πολίτες οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το Εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μια Συγκυβέρνηση η οποία προεκλογικά χρησιμοποίησε ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό ώστε να αποκτήσει την Εξουσία. Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές μέσω αναρτήσεων στο Facebook.

Αρκετοί διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες αλλά και σημαίες της ΕΕ, ενώ στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

Δημοφιλή