Πώς η Περιστέρα Μπαζιάνα έκλεψε την παράσταση με το κόκκινο της φόρεμα

Πώς η Περιστέρα Μπαζιάνα έκλεψε την παράσταση με το κόκκινο της φόρεμα

Η χτεσινοβραδινή δεξίωση προς τιμήν του Μπαν Κι Μουν ήταν μια μοναδική ευκαιρία να κάτσουν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι o Αλέξης Τσίπρας και o Κυριάκος Μητσοτάκης μετά των συζύγων τους φυσικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άντρες βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι.

Την παράσταση έκλεψε η σύζυγος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα. Ντυμένη με ένα σικ κόκκινο φόρεμα με διακριτική μπορντούρα και ντεκολτέ στην πλάτη και ασορτί κόκκινο κραγιόν ξεχώρισε. Όχι φυσικά, πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, υστερούσε. Με ένα χαμηλό ξανθό κότσο, ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με κομψό ντεκολτέ και καφέ ζώνη αλλά κι ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια η σύζυγος του κου Μητσοτάκη, που βρίσκεται εξαλλου πίσω από το brand ρούχων Zeus+Δione ήταν εξίσου κομψή.

Ήταν από τις λίγες φορές μάλιστα που είδαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τη σύζυγό του Σίσσυ Παυλοπούλου – Πελτσεμή, καθώς και το Νίκο Βούτση με τη σύζυγο του Αγγελική Παπάζογλου.

Το μενού: Γαρίδες και μαστίχα Χίου

Το μενού ήταν άκρως καλοκαιρινό και περιλάμβανε πράσινη πράσινη σαλάτα με φρέσκιες ψητές γαρίδες για ορεκτικό, φιλέτο σφυρίδας στη σχάρα με πατάτες στον ατμό και αρμυρίκια για κυρίως πιάτο ενώ το γλυκό ήταν σορμπέ σοκολάτας με φράουλα και λικέρ μαστίχας Χίου. Ήπιαν λευκό κρασί Σαντορίνη Χατζηδάκη 2015 (ασύρτικο) και καφέ.

Δείπνο προ τιμήν του Μπαν Κι Μουν