Τσάρλι Σιν: «Έκανα σεξ με την κόρη Βρετανού υπουργού» - «Δεν έλεγα σε όλες τις γυναίκες ότι είμαι οροθετικός»

Τσάρλι Σιν: «Έκανα σεξ με την κόρη Βρετανού υπουργού» - «Δεν έλεγα σε όλες τις γυναίκες ότι είμαι οροθετικός»

Ο Charlie Sheen αποκάλυψε ότι κάποτε έκανε σεξ με την κόρη Βρετανού υπουργού, σε μία συνέντευξη στον Piers Morgan, που μίλησε εκτενώς για την ερωτική του ζωή, αλλά και το γεγονός ότι είναι φορέας του HIV.

Ο πρώην πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς «Two And A Half Men» παραδέχτηκε στη συνέντευξή του πως δεν ενημέρωνε πάντα τις συντρόφους του ότι είναι φορέας, αλλά διευκρίνισε ότι ποτέ δεν έκανε σεξ μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

Μιλώντας για την κόρη Βρετανού υπουργού, ανέφερε ότι συνέβη πριν από 20 χρόνια και ότι είχε αποτέλεσμα να φύγει... τρέχοντας από τη Μ. Βρετανία. «Υπήρχε ένα κορίτσι πριν από περίπου 20 χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν διάσημη η ίδια, αλλά ο πατέρας της πραγματικά ήταν. Και ας πούμε ότι έγινε μία... κούρσα μέχρι το αεροδρόμιο, ανάμεσα στο κοινοβούλιο, την ομάδα ασφαλείας μου και την Ιντερπόλ», είπε ο ηθοποιός και αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα της γυναίκας. «Αυτά μπορώ να σας πω μόνο, γιατί δεν είναι δίκαιο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής Daily Telegraph ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του: «Οι λίγες φορές που δεν το είπα ήταν επειδή τις τελευταίες 25 φορές που το είχα αποκαλύψει το χρησιμοποιούσαν εναντίον μου. Χρησιμοποιούσαν την κατάσταση της υγείας μου για δικό τους οικονομικό όφελος».

«Σε όσους το είπα και νόμιζα ότι ήταν σύμμαχοί μου, στράφηκαν εναντίον μου. Ήταν τρελό.Δεν έχω θέσει ποτέ κανέναν σε κίνδυνο κάνοντας σεξ χωρίς προστασία. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Κανένας δεν έχει μολυνθεί από εμένα. Κανένας. Ξέρω την αλήθεια», πρόσθεσε ο 50χρονος ηθοποιός.

Αναφέρθηκε επίσης στη δολοφονία της Jo Cox «Δεν ξέρω πώς κοιτάς τα παιδιά της στα μάτια και τους λες ''της άξιζε αυτό γιατί είχε διαφορετική άποψη». Σε κανέναν δεν αξίζει αυτό. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει σε ποια πλευρά ήταν», τόνισε.

Σχολιάζοντας την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, δήλωσε ότι αν ο Donald Trump εκλεγεί, θα τον υποστηρίξει και πρόσθεσε ότι σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους για τις προεδρικές εκλογές «ο κόσμος παίρνει αυτό που του αξίζει».