Η Olivia Wilde σκηνοθέτησε το νέο (φανταστικό) videoclip των Red Hot Chili Peppers

Η Olivia Wilde σκηνοθέτησε το νέο (φανταστικό) videoclip των Red Hot Chili Peppers
Olivia Wilde Instagram

Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood (και του κόσμου), είναι ταλαντούχα ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στη σειρά του HBO «Vinyl» που κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού με την πρώτη της σεζόν και, τώρα, η Olivia Wilde προσθέτει έναν ακόμα ρόλο στο μακρύ βιογραφικό της. Αυτό της σκηνοθέτη.

Η Wilde έκατσε πρόσφατα πίσω από την κάμερα για να σκηνοθετήσει το νέο videoclip των Red Hot Chili Peppers για το κομμάτι τους «Dark Necessities», το πρώτο single μέσα από τον τελευταίο τους δίσκο «The Getaway». Στο βίντεο βλέπουμε μια παρέα κοριτσιών που κάνουν long board να περιπλανώνται μέσα στους νυχτερινούς δρόμους, εισβάλλοντας σε καταστήματα, πίνοντας μπίρες, κάνοντας τατουάζ και, γενικά, διασκεδάζοντας ενώ ταυτόχρονα το συγκρότημα παίζει το κομμάτι σε ένα εντελώς 70s διαμέρισμα, πότε στο ίδιο δωμάτιο και πότε ο καθένας σε ξεχωριστό. Ο Flea, για παράδειγμα, δεν έχει πρόβλημα να τζαμάρει και μέσα από το νεροχύτη της κουζίνας.

Regram @chilipeppers. I asked Flea to do the dishes and he really threw himself into it. #darknecessities #directorheaven

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olivia Wilde (@oliviawilde) στις

Δείτε το βίντεο και βγάλτε, για άλλη μια φορά, το καπέλο στην ταλαντούχα κυρία Wilde -η οποία μάλιστα περιμένει αυτόν τον καιρό το δεύτερο παιδί της με τον ηθοποιό Jason Sudeikis.

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Olivia Wilde. Η ηθοποιός είχε αναλάβει πριν λίγους μήνες τη σκηνοθεσία ενός ακόμα μουσικού video clip, αυτή τη φορά για το φολκ συγκρότημα Edward Sharpe & The Magnetic Zeros και το κομμάτι τους «No Love Like Yours». Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.