Στη δημοσιότητα τα τατουάζ του άνδρα που δολοφονήθηκε άγρια στη Βουλιαγμένη – ΕΛ.ΑΣ.: «Δεν τον έχουμε ταυτοποιήσει»

Στη δημοσιότητα τα τατουάζ του άνδρα που δολοφονήθηκε άγρια στη Βουλιαγμένη – ΕΛ.ΑΣ.: «Δεν τον έχουμε ταυτοποιήσει»
Eurokinissi

Εντείνονται οι προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση του άνδρα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος το πρωί της 15ης Ιουνίου 2016 πάνω σε βράχια στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Στο πλαίσιο αυτό το αρχηγείο της Αστυνομίας δίνει στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική παραγγελία φωτογραφίες από τα τατουάζ που είχε στο σώμα του ο απανθρακωμένος άνδρας, προκειμένου να τον αναγνωρίσουν οι δικοί του άνθρωποι.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος, το οποίο δολοφονήθηκε και στη συνέχεια κάηκε στο πρόσωπο από τους δράστες για να μην αναγνωριστεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, πρόκειται για λευκό άνδρα ύψους 1,70-1,80μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών. Επιπλέον το θύμα είχε στο σώμα του την ακόλουθη δερματοστιξία (τατουάζ):

1. Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

2. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

3. Στον δεξιό βραχίονα, ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»

4. Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

5. Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

6. Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητα του θύματος και του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476226, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημοφιλή