ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/06/2016 12:48 EEST

Εγκαίνια των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού

lidl

Σήμερα Παρασκευή, 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού παρουσία εκπροσώπων του νοσοκομείου, της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά» και πλήθους εκπροσώπων των Μέσων.

Πρόκειται για ένα έργο με σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία και συγκεκριμένα στον καίριο τομέα της υγείας, που τα τελευταία χρόνια, λόγω των συνθηκών αντιμετωπίζει πολλές ελλείψεις και αδυναμίες.

Η συμβολή μας στη δημιουργία των εξωτερικών ιατρείων αποτέλεσε όραμα και στόχο μας στη Lidl Hellas, τον οποίο μέσω των Φίλων Κοινωνικής Ιατρικής & Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» καταφέραμε να υλοποιήσουμε.

Συγκεκριμένα προσφέραμε 120.000 Ευρώ στην ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά», μέσω μιας ανταποδοτικής ενέργειας που πραγματοποιήσαμε στα καταστήματά μας από 16 Νοεμβρίου και μέχρι τέλη του προηγούμενου έτους, για να δημιουργήσουμε τα εξωτερικά ιατρεία.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην παροχή του κατάλληλου περιβάλλοντος των χώρων παραμονής και εξέτασης των μικρών ασθενών, ώστε να εξασφαλιστεί ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Ειδικά σε θέματα που αφορούν την υγεία των παιδιών δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς πάνω από όλα στοχεύουμε στη στήριξη των ευπαθών ομάδων κάνοντας την υπόσχεσή μας για ένα καλύτερα αύριο πράξη.