Η απίστευτη απάντηση του Νολίτο για το Brexit

Η απίστευτη απάντηση του Νολίτο για το Brexit
contra.gr

O επιθετικός της εθνικής Ισπανίας, Νολίτο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση του Brexit κι έδωσε μία μη αναμενόμενη απάντηση.

Η Ισπανία τίθεται αντιμέτωπη το βράδυ της Δευτέρας (27/06) με την Ιταλία για τη φάση των "16" του Euro. Με αφορμή την σπουδαία αναμέτρηση, αλλά και τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια στα οποία αναμειγνύεται, ο Ισπανός επιθετικός της Θέλτα, Νολίτο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του. Όμως, όταν ερωτήθηκε για το επικείμενο Brexit, ο 28χρονος άσος έδωσε μία... μη αναμενόμενη απάντηση.

"Νομίζω πως είναι χορός, όμως μπορεί να κάνω και λάθος", ανέφερε αρχικά και συνέχισε: "Ένας χορός που κάνουν στο NBA". Όπως είναι λογικό, η άγνοιά του για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την "σκουάντρα ατζούρα" κι όταν ερωτήθηκε για την... γκάφα του, απάντησε: "Απ' την στιγμή που το Brexit δεν με επηρεάζει, δεν με ενδιαφέρει".

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, απάντησε: "Στη ζωή πρέπει να παίρνεις γενναίες αποφάσεις. Θα προσπαθήσω να πάρω τη σωστή απόφαση".

Πηγή: contra.gr

Δημοφιλή