Απέλυσε τον γιο του επειδή σχολίασε το βάρος ενός πελάτη

Απέλυσε τον γιο του επειδή σχολίασε το βάρος ενός πελάτη
YOUTUBE

Δεν είναι εύκολη απόφαση να απολύσεις κάποιον από την οικογένειά σου. Από την άλλη, όμως, δεν είναι και καθόλου σωστό να σχολιάζεις το σωματικό βάρος και την εμφάνιση οποιουδήποτε ανθρώπου, προσβάλλοντάς τον.

Ο Dillon Arnold είχε πάει στο εστιατόριο All Stars Bar & Grill στο Rhode Island για φαγητό. Όταν του ήρθε ο λογαριασμός, είδε ότι ο σερβιτόρος, είχε γράψει στην απόδειξη, αντί για το όνομά του, τον χαρακτηρισμό «Fatty», δηλαδή χοντρούλης.

Φυσικά, δεν του άρεσε καθόλου ο χαρακτηρισμός αυτός και αποφάσισε να αναρτήσει στο Facebook, την απόδειξη από το εστιατόριο προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Mashable, όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Tony Ambrosio, πληροφορήθηκε τι είχε γίνει και διαπίστωσε ότι ο εν λόγω σερβιτόρος ήταν ο γιος του, δεν δίστασε να τον απολύσει, και ζήτησε συγγνώμη, μέσω διαδικτύου, από τον πελάτη.

Το ίδιο έκανε και ο γιος του ιδιοκτήτη, ο οποίος, όμως, αναγκάστηκε να σβήσει το προφίλ του στο Facebook, έπειτα από απειλές που δέχτηκε.

Δημοφιλή