Υπέρμαχος της οπλοκατοχής πυροβόλισε θανάσιμα τις κόρες της στο σπίτι τους στο Τέξας

Υπέρμαχος της οπλοκατοχής πυροβόλισε θανάσιμα τις κόρες της στο σπίτι τους στο Τέξας
Facebook

Υπέρμαχος της οπλοκατοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πυροβόλησε θανάσιμα τις κόρες της κατά την διάρκεια καβγά, ενώ στην συνέχεια έχασε την ζωή της από πυρά αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο μετά από καταγγελίες γειτόνων.

Η 42χρονη Κρίστι Σιτς σκότωσε την 22χρονη Τέιλορ και την 17χρονη Μάντισον στην αυλή του σπιτιού τους σε προάστιο του Χιούστον του Τέξας μετά από διαπληκτισμό για άγνωστη μέχρι στιγμής αφορμή. Η ίδια, σύμφωνα με το CNN, αρνούνταν να παραδώσει το όπλο στους αστυνομικούς μετά το φονικό, με αποτέλεσμα να δεχτεί πυρά και να χάσει την ζωή της.

Ο σύζυγός της, Τζέισον Σιτς, βρισκόταν εντός του σπιτιού όταν σημειώθηκε το περιστατικό και δεν τραυματίστηκε από τα πυρά. Σύμφωνα όμως με τα ξένα δίκτυα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η 22χρονη κόρη της στο Facebook

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η Σιτς συνήθιζε να δημοσιεύει εικόνες, βίντεο και άρθρα υπέρ της οπλοκατοχής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ κατηγορούσε τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν να της στερήσουν «το δικαίωμα να προστατεύει τον εαυτό της».

Ακόμα, εξέφραζε συχνά το πόσο περήφανη είναι για τις κόρες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το προφίλ της έχει πλέον διαγραφεί.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα σημειώθηκε μια από τις πιο αιματηρές ένοπλες επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν ένας άνδρας ονόματι Ομάρ Ματίν άνοιξε πυρ εντός ενός κέντρου διασκέδασης ομοφυλοφίλων στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Δημοφιλή