ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30/06/2016 19:51 EEST | Updated 30/06/2016 19:52 EEST

Ο Ντελ Μπόσκε ενημέρωσε ότι φεύγει από Ισπανία

contra

Παρελθόν θα αποτελέσει εντός ημερών ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ισπανίας.

Μετά από οκτώ χρόνια με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο 65χρονος τεχνικός ενημέρωσε επίσημα τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, ότι δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της «φούρια ρόχα».

Ντελ Μπόσκε και Βιγάρ συναντήθηκαν την Τρίτη, ωστόσο η απόφαση δεν θα ανακοινωθεί πριν από τη 15η Ιουλίου.

Η απόφαση, πάντως, δεν είναι πρόσφατη, αφού και τον Δεκέμβριο, μετά από συνάντηση με τον Βιγιάρ, ο Ντελ Μπόσκε είχε δηλώσει ότι δεν θα συνεχίσει μετά από το Euro, ανεξαρτήτως έκβασης.

Μάλιστα, ο Ντελ Μπόσκε είχε συνάντηση και με τον γενικό γραμματέα Χόρχε Πέρεθ, ο οποίος του δήλωσε ότι επιθυμεί να κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος και ότι τον ήθελε ομοσπονδιακό τεχνικό, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπεσίκτας ήταν αμετάπειστος.

Στις 14 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, όπου ο Ντελ Μπόσκε θα παρουσιάσει την έκθεσή του για το Euro και θα υποβάλει την παραίτησή του.

Ο Βιγιάρ έχει αποφασίσει ήδη για τον διάδοχό του, τον Χοακίν Καπαρός, από τον οποίο έχει ζητήσει να είναι λιγομίλητος αυτές τις ημέρες. Η πιο πιθανή ημερομηνία παρουσίασής του, μάλιστα, είναι η 19η Ιουλίου.

Πηγή contra.gr

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post