Πως έγινε η κινηματογραφική διάρρηξη του ενός λεπτού στο γνωστό κοσμηματοπωλείο Τσαγκαράκη στη Γλυφάδα

Πως έγινε η κινηματογραφική διάρρηξη του ενός λεπτού στο γνωστό κοσμηματοπωλείο Τσαγκαράκη στη Γλυφάδα
Shutterstock / itakefotos4u

Ένας από τους πιο γνωστούς κοσμηματοπώληδες της Αθήνας έπεσε θύμα διαρρηκτών στη Γλυφάδα.

Δύο επαγγελματίες διαρρήκτες εμφανίστηκαν στις 6.00 το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μεταξά. Σταμάτησαν στον αριθμό 8, σημείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, και διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο του επιχειρηματία Γιώργου Τσαγκαράκη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες φορούσαν καπέλα γνωρίζοντας ότι παρακολουθούνταν από κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας. Ο ένας από τους δύο «άνοιξε» το κοσμηματοπωλείο και ο δεύτερος περίμενε στη μηχανή μεγάλου κυβισμού. Η διάρρηξη διήρκησε μόλις ένα λεπτό και έγινε αντιληπτή στις 7.00 το πρωί από τον υπάλληλο που πήγε να ανοίξει το μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του επιχειρηματία, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν 35 ρολόγια αξίας 2.000 ευρώ το καθένα και δύο τσάντες αξίας 200 ευρώ η καθεμία.

Το συνολικό κόστος των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στις 80.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα αντικείμενα δεν ήταν ασφαλισμένα. Η διάρρηξη βιντεοσκοπήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμούσε να μπουν στο κατάστημά του οι αστυνομικοί της σήμανσης.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών.

Δημοφιλή