Χωρίς μετρό, Ηλεκτρικό, τραμ, προαστιακό και τρένα την Τετάρτη

Χωρίς μετρό, Ηλεκτρικό, τραμ, προαστιακό και τρένα την Τετάρτη
Eurokinissi

Δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη οι συρμοί των γραμμών του μετρό και του Ηλεκτρικού, καθώς και το τραμ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Σημειώνεται πως απεργία πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους, οπότε και θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

Εν τω μεταξύ αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί σε πολλούς δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, λόγω της σημερινής απεργίας.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κάθοδος της Μεσογείων, η άνοδος της Λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος του Αγίου Σώστη, η Ποσειδώνος, από το Ελληνικό έως την Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της Π.Ράλλη έως τη Μεταμόρφωση.

Παράλληλα, αυξημένη είναι τώρα η κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους του Πειραιά, γύρω από το λιμάνι.

Οι οδηγοί, λοιπόν, θα πρέπει σήμερα να «οπλιστούν» με υπομονή, ενώ μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη της κίνησης στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

Συγκεκριμένα, πρέπει να πηγαίνουν στην ενότητα «Η Τροχαία Συμβουλεύει» και από εκεί στην υποενότητα «Κυκλοφορία στους δρόμους», όπου μπορούν να βλέπουν αναλυτικά την κίνηση σε όλους τους δρόμους.

Δημοφιλή