Αθηναϊκή Ριβιέρα: Το «Grand Resort Lagonissi» από ψηλά

Αθηναϊκή Ριβιέρα: Το «Grand Resort Lagonissi» από ψηλά

Σε μόλις 45 λεπτά μακριά από την Αθήνα και 22χλμ από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το όνειρο κάθε αληθινού ταξιδιώτη που θέλει να γνωρίσει τη μήτρα του δυτικού πολιτισμού, ξεκινά…

Το «Grand Resort Lagonissi» είναι ένα πεντάστερο συγκρότημα φιλοξενίας, κτισμένο πάνω σε μια ιδιωτική χερσόνησο, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Μεσογείου. Ταυτόχρονα όμως, το «Grand Resort Lagonissi» είναι κάτι πολύ περισσότερο: Είναι εκεί όπου η φυσική ομορφιά της Ελλάδας και το εκθαμβωτικό γαλάζιο της θάλασσας, συνδυάζονται με τη γαλήνη και την διακριτική πολυτέλεια ενός υπερσύγχρονου ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Βρίσκεται στη μέση του αόρατου, πανάρχαιου ενεργειακού αγωγού που συνέδεε την Ακρόπολη της Αθήνας με τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Και ίσως αυτό να είναι το μυστικό του: Είναι το μέρος όπου ο ταξιδιώτης ζει μια ξεχωριστή, ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Κάθε επισκέπτης του βρίσκεται ακριβώς εκεί όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Με φόντο το Αιγαίο, το «Grand Resort Lagonissi», δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να βιώσει τον δικό του μύθο σε έναν πραγματικό παράδεισο, στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση σε ένα μαγεμένο, κατάφυτο τοπίο αποτελούμενο από εκλεπτυσμένης αισθητικής δωμάτια, βίλες και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και μπανγκαλόους , είναι το σκηνικό που μετατρέπει την κάθε στιγμή σε μια αξέχαστη εικόνα, σε μια… αναγέννηση.

Το «Grand Resort Lagonissi» είναι στην κυριολεξία ένας κρυμμένος θησαυρός που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας, ενώ οι εικόνες που περιβάλλουν αυτή την ιδιωτική χερσόνησο, οι παροχές, η άνεση και το design, αφήνουν άναυδους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παραθεριστές.

Και για όσους λαχταρούν να ανακαλύψουν την ιστορία της Ελλάδας, το παραθαλάσσιο θέρετρο αποτελεί τη βάση για εξόρμηση σε μερικά από τα σημαντικότερα αριστουργήματα της παγκόσμιας τέχνης και αρχιτεκτονικής. Από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης μέχρι τον Ναό του Ποσειδώνα που στέκεται αγέρωχος στην άκρη του νοτιότερου ακρωτηρίου της Αττικής.

Το βίντεο είναι μια παραγωγή του fab drone.

Δημοφιλή