Μεξικανή ρεπόρτερ απολύθηκε λόγω σνομπισμού -Την μετέφεραν κάτοικοι για να μη βρέξει τα παπούτσια της

Μεξικανή ρεπόρτερ απολύθηκε λόγω σνομπισμού -Την μετέφεραν κάτοικοι για να μη βρέξει τα παπούτσια της

Mια δημοσιογράφος του TV Azteca απολύθηκε επειδή έβαλε δύο κατοίκους της πόλης Puebla στο Κεντρικό Μεξικό να την κουβαλήσουν για να μην βρέξει τα ακριβά παπούτσια της.

Ο λόγος για την 24χρονη Lydia Cummings η οποία κατηγορήθηκε από τους εργοδότες της για «έλλειψη επαγγελματισμού», αμέσως μετά από τη δημοσίευση των φωτογραφιών που εξέθεταν την ίδια αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργαζόταν, αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.

Η νεαρή ρεπόρτερ βρισκόταν σε αποστολή στην πόλη προκειμένου να καλύψει τις καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν την περιοχή. Λίγο μετά την άφιξή της, δύο κάτοικοι της περιοχής είπαν στην 24χρονη για μια ανάπηρη ηλικιωμένη που είχε εγκλωβιστεί σπίτι της και προσφέρθηκαν να την «κουβαλήσουν» στα χέρια μέχρι εκεί, για να της πάρει συνέντευξη.

«Προσπαθώ να διατηρώ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους και φοβήθηκα ότι θα φαινόμουν αγενής εάν απέρριπτα την πρότασή τους. Με κουβάλησαν για δύο δευτερόλεπτα και αμέσως μετά τους ζήτησα να με αφήσουν κάτω», δήλωσε έπειτα η ρεπόρτερ στην εφημερίδα El Pais. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτή η σύντομη βόλτα στην αγκαλιά ενός άνδρα και μιας γυναίκας ήταν αρκετή για να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην φήμη της και να οδηγήσει μέχρι και στην απόλυσή της.

Η στάση της δημοσιογράφου προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν «σνομπ».

Δημοφιλή