Ο δράστης της κλοπής 120.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο ήταν η γιατρός σύζυγος

Ο δράστης της κλοπής 120.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο ήταν η γιατρός σύζυγος
eurokinissi

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με πρωταγωνιστές έναν γαστρεντερολόγο επίκουρο καθηγητή Πανεπιστημίου και την εν διαστάσει ωτορινολαρυγγολόγο σύζυγό του την οποία βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο σε διάσταση.

Πριν από έξι μήνες περίπου ο 50χρονος γιατρός κατήγγειλε κλοπή 120.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι του στην Αγία Παρασκευή. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ξεκίνησαν έρευνα και διαπίστωσαν ότι δράστης της κλοπής ήταν η ίδια του η 51χρονη εν διαστάσει σύζυγος.

Από την προανάκριση και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προέκυψε ότι στις 22 Δεκεμβρίου 2015, η 51χρονη επικοινώνησε με κλειδαρά που εξειδικεύεται σε διάνοιξη χρηματοκιβωτίων και του ανέφερε πως είχε ξεχάσει το συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου που βρισκόταν στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού της. Ξέχασε όμως να αναφέρει ότι βρισκόταν εν διαστάσει με το σύζυγό της και ότι απλά είχε κρατήσει τα κλειδιά του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, αφού συγκέντρωσαν το προανακριτικό υλικό και σχετικές καταθέσεις, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 52χρονης γυναίκας, για υφαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ο «πόλεμος» του ζευγαριού θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

H φωτογραφία είναι αρχείου

Δημοφιλή