ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/07/2016 10:40 EEST | Updated 10/07/2016 10:40 EEST

Λεβέντης: Θυγατρική της ΝΔ η Γεννηματά, δεκανίκι της δεξιάς

Sooc

«Θυγατρική της Νέας Δημοκρατίας» χαρακτήρισε την επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Η κ. Γεννηματά είναι θυγατρική της Νέας Δημοκρατίας. Τα έχει βρει με τον κ. Μητσοτάκη. Γιατί αν χάνει έδρες η ίδια και να δωρίζει έδρες στον Μητσοτάκη τα έχουν βρει. Η Γεννηματά αποτελεί δεκανίκι της δεξιάς. Ο κ. Τσίπρας με αυτόν τον εκλογικό νόμο χάνει.  Εγώ δεν δίνω δώρο σε κανέναν Τσίπρα, αφαιρώ 50 έδρες», είπε, προσθέτοντας ότι «ή  είσαι υπέρ του πρώτου ή ζητάς να γυρίσουμε σελίδα και να πας σε πολυκομματικές κυβερνήσεις. Δεν μπορείς να είσαι και με τα δύο. Η κατάργηση του μπόνους τελειώνει την υπόθεση της αυτοδυναμίας».

Ο κ. Λεβέντης άσκησε επίσης οξεία κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τον εκλογικό νόμο.

«Ο Μητσοτάκης μπορεί κάλλιστα να γίνει Πρωθυπουργός μέσα από την κυβέρνηση συνεργασίας. Ο Τσίπρας είναι δικτάτορας, του είπα ''έχεις κλέψει 50 έδρες"» δήλωσε ο κ. Λεβέντης προσθέτοντας:

«Αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης, θα το συζητήσουμε. Έχω καλές σχέσεις με τον κ. Μητσοτάκη. Απλά διαφωνώ πολιτικά. Θέλουν να είναι δικτάτορες, θέλουν να παίρνουν έδρες που δεν αντιστοιχούν σε λαό».

Sponsored Box