Μαθητής 14 ετών έκανε δωρεά από τον κουμπαρά του στην αστυνομία για αγορά ασυρμάτου

Μαθητής 14 ετών έκανε δωρεά από τον κουμπαρά του στην αστυνομία για αγορά ασυρμάτου
Eurokinissi

Τα χρήματα του κουμπαρά του από τα κάλαντα πρόσφερε στην ΕΛΑΣ ο 14χρονος Φάνης, μαθητής Γυμνασίου, που διαμένει σε επαρχιακή πόλη, για την αγορά ασυρμάτου.

Τον 14χρονο δέχτηκε στο γραφείο του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συζήτησε μαζί του και παρέλαβε εργασία που επιμελήθηκε με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία».

Στη συνέχεια, μαζί με τη φυσική ηγεσία του Σώματος, ο 14χρονος επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για τη χειρονομία του. Ο αρχηγός του Σώματος ξενάγησε τον νεαρό Φάνη και τον πατέρα του σε υπηρεσίες του Αρχηγείου, τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε ολόψυχα στον 14χρονο μαθητή να εκπληρώσει το όνειρο του να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει.

Τέλος, ο 14χρονος ξεναγήθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, στο Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σύντομη «περιπολία» με όχημα της Άμεσης Δράσης.

Δημοφιλή