«La La Land»: Ο Ryan Gosling ερωτεύεται την Emma Stone στο πιο ονειρικό trailer που έχετε δει

«La La Land»: Ο Ryan Gosling ερωτεύεται την Emma Stone στο πιο ονειρικό trailer που έχετε δει
La La Land

Το πρώτο trailer του «La La Land» είναι εδώ και είναι ό,τι ομορφότερο έχουμε δει τελευταία.

Η νέα ταινία του Damien Chazelle, δημιουργού του συγκλονιστικού «Whiplash», φέρνει κοντά για τρίτη φορά (μετά το «Crazy Stupid Love» και το «The Gangster Squad») το λαμπερό κινηματογραφικό ζευγάρι Emma Stone και Ryan Gosling, στους ρόλους δύο φιλόδοξων καλλιτεχνών: ενός ταλαντούχου τζαζ μουσικού (Gosling) και μιας ανερχόμενης ηθοποιού (Stone) οι οποίοι ερωτεύονται και, στην πορεία, βλέπουν τα άστρα τους να λάμπουν στο Hollywood. Μόνο που η ξαφνική αυτή επιτυχία που θα γνωρίσουν θα επηρεάσει σοβαρά την αναμεταξύ τους σχέση.

Δείτε το παρακάτω:

Το trailer κυκλοφόρησε πριν κάποιες ώρες αποκλειστικά από το People και δείχνει τους δύο χαρακτήρες να ερωτεύονται σταδιακά αλλά παθιασμένα με φόντο ένα ονειρεμένο σκηνικό, ενώ ταυτόχρονα καθένας από τους δύο κυνηγά τα όνειρά του.

Το τραγούδι που ακούγεται στο trailer και το οποίο ερμηνεύει ο ίδιος ο Gosling είναι το «City of Stars», του οποίου οι στίχοι λένε χαρακτηριστικά: «City of stars, there’s so much I can’t see / Is this the start of something wonderful / Or one more dream that I cannot make true».

Το «La La Land» θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 2 Δεκεμβρίου.