ΔΙΕΘΝΕΣ
17/07/2016 04:45 EEST | Updated 17/07/2016 09:48 EEST

Tijen Karas: Η δημοσιογράφος που έγινε το πρόσωπο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία

Η απόπειρα του πραξικοπήματος στην Τουρκία έχει πολλά πρόσωπα και σίγουρα ένα αυτά είναι και εκείνο της πανέμορφης ξανθιάς δημοσιογράφου του κρατικού καναλιού της χώρας TRT, Tijen Karas, που αναγκάστηκε, όπως λέει, να διαβάσει ζωντανά τις θέσεις των πραξικοπηματιών.

Το βίντεο στο οποίο η ίδια διαβάζει το κείμενο υπό την απειλή των όπλων, όπως έχει δηλώσει, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει ήδη περάσει στην ιστορία. Η Karas δείχνει, όπως είναι φυσικό. παγωμένη, αλλά καταφέρνει να κρατήσει την ψυχραιμία και τον επαγγελματισμό της.

«Το έκανα γιατί με απειλούσαν άνδρες με όπλα», είπε περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές. «Ήμασταν όμηροι για αρκετές ώρες. Μας είχαν δέσει τα χέρια και μας απειλούσαν συνεχώς, παρακολουθούσαν κάθε μας κίνηση. Ήταν η πιο δύσκολη εκφώνηση της ζωής μου», προσθέτει.

trt

Η Karas είναι η μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αποκαλούν την «Scarlett Johansson της Τουρκίας». Στις 20 Ιουνίου είχε επισκεφθεί μάλιστα και την Βενετία, από όπου και είχε ανεβάσει και φωτογραφίες. Τότε φυσικά τίποτα δεν προμήνυε τις δραματικές στιγμές που θα ακολουθούσαν.

trt

trt

trt

Sponsored Post