Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μας καλούν να μείνουμε μαζί τους, μέσα από ένα δυνατό βίντεο

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μας καλούν να μείνουμε μαζί τους, μέσα από ένα δυνατό βίντεο
msf

Όλοι γνωρίζουμε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και το πολύτιμο έργο που πραγματοποιούν σε όλο τον κόσμο. Τους είδαμε να πρωτοστατούν τον προηγούμενο χρόνο στην προσφυγική κρίση στην Ελλάδα, όπως κάνουν χρόνια τώρα στις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές κρίσεις παγκοσμίως, από το σεισμό της Αϊτής μέχρι την επιδημία Έμπολα και τον πόλεμο στη Γάζα ή τη Συρία.

Αυτό που όμως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι ότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να σώσουν ανθρώπινες ζωές προσφέροντας ελάχιστα χρήματα.

Για παράδειγμα, γνωρίζεις ότι με 1€ την εβδομάδα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μπορούν να διαθέσουν 234 εμβόλια κατά τις ιλαράς; Ότι με μόλις 2€ την εβδομάδα, η διεθνής ιατρική οργάνωση μπορεί να παρέχει 192 πακέτα θεραπευτικής τροφής σε σοβαρά υποσιτισμένα παιδιά; Ότι με 3€ την εβδομάδα δίνεις τη δυνατότητα στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να περιθάλψουν 70 ασθενείς με ένα πλήρες ιατρικό κιτ;

Την ανάγκη για σταθερή οικονομική υποστήριξη μάς την υπενθυμίζει νέο βίντεο με τίτλο «Μείνε μαζί μας» που ετοίμασε, αφιλοκερδώς για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, η εταιρεία Tribe σε σκηνοθεσία του Ευθύμη Σιανίδη.

Μπες τώρα στο www.msf.gr/meine-mazi-mas και βοήθησε κι εσύ τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα να σώσουν εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές! Μείνε μαζί τους όπου υπάρχει ανάγκη.

Δημοφιλή