6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την δεύτερη σεζόν του Mr. Robot

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την δεύτερη σεζόν του Mr. Robot
YOUTUBE

Μετά την πρώτη πολύ επιτυχημένη σεζόν του Mr. Robot που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό και αποσπώντας 2 Χρυσές Σφαίρες, ξεκινά η 2η σεζόν της σειράς, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου.

Εάν δεν έχετε δει την πρώτη σεζόν, σας προτείνω να το κάνετε άμεσα, αν την έχετε δει, καλό θα ήταν να διαβάσετε τα παρακάτω 6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

1. Επιστρέφει ο Christian Slater

Αν και ο Mr. Robot είναι αποκύημα της φαντασίας του Elliot (Christian Slater) αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε και την δεύτερη σεζόν. Ο ίδιος ο Slater, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην σχέση που έχει με τον Mr. Robot, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να την δούμε και στην οθόνη μας.

2. Η Grace Gummer θα υποδυθεί μία πράκτορα του FBI

Ανακοινώθηκε ήδη από τον Ιανουάριο, ότι η ηθοποιός του American Horror Story θα βρίσκεται πλέον σε ρόλο έκπληξη στο Mr. Robot.

3. Ανάμεσα στους ηθοποιός θα βρίσκεται και ο Craig Robinson

Ο χαρακτήρας του θα ονομάζεται Ray και θα είναι ένας ντόπιος από την γειτονιά του Mr. Robot.

4. Θα βλέπουμε περισσότερο την Joanna Wellick

Η Stephanie Corneliussen που υποδύεται την Joanna Wellick θα έχει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στην σειρά και θα την βλέπουμε συχνότερα. Επίσης, θα αποκτήσει και ένα νέο ενδιαφέρον, ρομαντικής φύσης!

5. Η σειρά θα επικεντρωθεί στον Elliot και στο γεγονός ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με την αλήθεια

Αν σοκαριστήκατε όταν μάθατε ότι ο Mr. Robot δεν είναι αληθινός, φανταστείτε πως θα ένιωσε ο ίδιος ο Elliot.

6. Θα μάθουμε τι άλλο δεν είναι αληθινό

Αν νομίζετε ότι οι εκπλήξεις έχουν σταματήσει εδώ, είστε πολύ γελασμένοι!

H δεύτερη σεζόν του Mr. Robot έκανε πρεμιέρα –με διπλό επεισόδιο –στο κανάλι OTE CINEMA 4HD του ΟΤΕ TV, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στην Αμερική και θα συνεχίσει να προβάλλεται σε Α’ προβολή κάθε Πέμπτη στις 23.00.

Δημοφιλή