Μετά τους διάσημους θανάτους, το 2016 έχει βαλθεί να «σκοτώσει» και κάθε ίχνος αγάπης στον κόσμο

Μετά τους διάσημους θανάτους, το 2016 έχει βαλθεί να «σκοτώσει» και κάθε ίχνος αγάπης στον κόσμο
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white.) Taylor Kinney and Lady Gaga arrives at the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)
Steve Granitz via Getty Images
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white.) Taylor Kinney and Lady Gaga arrives at the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)

Αν έχουμε εμπεδώσει κάτι για τα καλά από την 1η Ιανουαρίου, είναι πως το 2016 είναι η χρονιά των μεγάλων θανατικών. Από τον David Bowie μέχρι τον Prince και από τον Alan Rickman μέχρι τον Anton Yelchin, το 2016 μας έχει «λυγίσει» ψυχολογικά και πλέον κάθε πρωί πριν μπούμε στο ίντερνετ έχουμε φτάσει να σταυρώνουμε την οθόνη για καλό και για κακό.

Εκεί, όμως, που όλοι μας είχαμε επικεντρωθεί στο σερί τραγικών θανάτων που έχει μοιράσει από την αρχή του το 2016, αγνοήσαμε ένα άλλο σερί στο οποίο μεγαλουργεί αυτή η τρομακτικά αλλόκοτη χρονιά. Το σερί των διάσημων χωρισμών της showbiz. Ναι, εντάξει, σίγουρα ένα διαζύγιο δεν είναι τόσο σημαντικό όσο μια ανθρώπινη απώλεια. Δεν είναι όμως, φίλοι αναγνώστες, κάθε χωρισμός κι ένας μικρός θάνατος; Ή, πιο συγκεκριμένα, δεν είναι μια μαχαιριά στη καρδιά των απλών ανθρώπων, σαν εμένα κι εσένα, που είχαν πιστέψει στην αγάπη επειδή την έβλεπαν αποτυπωμένη σε όλη της τη δόξα πάνω σε ένα ερωτευμένο, διάσημο ζευγάρι;

Ή, για να σας το θέσω ακόμα πιο απλά, αν χωρίζει και η Diane Kruger από τον Joshua Jackson μετά από 10 χρόνια (υπέροχης, στα μάτια μας έστω) σχέσης, που πας εσύ ρε Καραμήτρο;

Το τελευταίο «θύμα» του 2016 στον τομέα των διάσημων χωρισμών είναι η Lady Gaga και ο Taylor Kinney, οι οποίοι ήταν μαζί για 5 χρόνια, αρραβωνιάστηκαν πέρυσι, στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ήταν ένα από τα πλέον ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Ή, από ότι φάνηκε, έτσι νομίζαμε.

Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια που σκότωσαν αργά αλλά βασανιστικά την πίστη μας στην αγάπη, αποφασίζοντας (για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν θα μείνουμε στις λεπτομέρειες) να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μέσα στο 2016.

Kirsten Dunst & Garrett Hedlund

Επί τέσσερα χρόνια ήταν στο top5 των πιο αγαπημένων μας ζευγαριών στο Hollywood, ένα top5 που ξεκληρίζεται μέρα με τη μέρα.

James McAvoy & Anne-Marie Duff

Συγγνώμη αλλά ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει αυτή την είδηση.

Casey Affleck & Summer Phoenix

16 χρόνια ζευγάρι, 10 χρόνια παντρεμένοι, 2 παιδιά, αδερφή του River Phoenix αυτή, αδερφός του Ben Affleck αυτός και πάλι τίποτα από αυτά δεν λειτούργησε όπως έπρεπε για να μη μπουν στην εν λόγω λίστα.

Peter Facinelli & Jaimie Alexander

Ο Facinelli χώρισε το 2012 από την, επί 11 χρόνια σύζυγό του, Jennie Garth, με την οποία έχουν τρεις κόρες, για να τα φτιάξει με την Alexander, την οποία γνώρισε στην ταινία «Loosies» όπου και συμπρωταγωνιστούσαν. Και παρότι μας είχε φανεί λίγο άκομψο στην αρχή, στην πορεία οι δύο ηθοποιοί έγιναν ένα από τα πιο αξιολάτρευτα ζευγάρια του Hollywood. Ναι, όχι για πολύ.

Idris Elba & Naiyana Garth

Δεν είχαμε προλάβει καλά καλά να χωνέψουμε το ότι ο Elba είχε επί τρία χρόνια σχέση με την ζουμερή μακιγιέζ και μάλιστα περίμεναν και το πρώτο τους παιδί και, πουφ, χώρισαν. Τι ζητήσαμε, λίγο παραπάνω χρόνο για να έχουμε φωτογραφίες σαν αυτή να χαζεύουμε τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Liza Weil & Paul Adelstein

Εννιά χρόνια παντρεμένοι και αμφότεροι σταρ της Shondaland (στο "How to get away with murder" η Weil και στο "Scandal" ο Adelstein) και από τους πλέον αγαπημένους ρολίστες σειρών. Τι άλλο πια;

Drew Barrymore & Will Kopelman

Δεν ήταν πολλά χρόνια μαζί, περίπου τέσσερα ως παντρεμένο ζευγάρι, αλλά φαινόταν σαν η Barrymore να είχε βρει επιτέλους «το λιμάνι της» (βαθμός γραφικότητας: 8.5) και να ζούσε μια πραγματικά όμορφη ζωή. Έχουν δύο κόρες μαζί, την Olive και τη Frankie.

Ozzy & Sharon Osbourne

Πολλοί λένε πως πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο και πως ο Ozzy δεν θα απατούσε ποτέ την Sharon. Σε κάθε περίπτωση, αυτά καλό είναι να μη συμβαίνουν.

Johnny Depp & Amber Heard

Καλά εδώ είναι να λυπάσαι για περίπου 15 διαφορετικούς λόγους.

Demi Lovato & Wilmer Valderrama

Όχι πως τα βάψαμε και μαύρα, αλλά όσο να πεις ήταν επί έξι χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια. Δεν είναι και λίγο.

Φυσικά αυτοί δεν είναι οι μόνοι χωρισμοί του 2016, υπάρχει μια ντουζίνα ακόμα διάσημων ζευγαριών που έβαλαν τέλος στη σχέση τους, οι συγκεκριμένοι όμως βοήθησαν στο να μπει πιο βαθιά στη καρδιά μας εκείνο το μαχαίρι που λέγαμε προηγουμένως. Ψυχραιμία όμως, ποιος ξέρει τι άλλο θα ζήσουμε μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2017.