Θύμα ξυλοδαρμού ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών

Θύμα ξυλοδαρμού ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών
Eurokinissi

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο 63χρονος Παναγιώτης Δημητρίου που είναι και σύμβουλος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στις 20:30 το βράδυ της Τρίτης, έβγαινε από το σπίτι του στην οδό 25ης Μαρτίου, όταν άγνωστος άνδρας τον προσέγγισε, και χωρίς να του πει κάτι, άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Ο κ. Δημητρίου τραυματίσθηκε ελαφρά, ενώ ο δράστης διέφυγε με μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε συνεργός του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων στο τμήμα της περιοχής του, ενώ σε συνέντευξή του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, απέδωσε την επίθεση εναντίον του στις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ.

«Έχω καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για θέματα αθλητικής βίας. Δεν είχα δεχθεί καμία απειλή το προηγούμενο διάστημα. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι έχουμε εκλογές στην ΕΠΟ. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας. 100% αυτός είναι ο λόγος, δεν είναι 99%» είπε.

Δημοφιλή