Carpool Karaoke: Η Michelle Obama έκανε κάτι που η Melania Trump θα δυσκολευτεί πολύ να αντιγράψει

Η Michelle Obama έκανε κάτι που η Melania Trump θα δυσκολευτεί πολύ να αντιγράψει
youtube

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για την Πρώτη Κυρία, Michelle Obama. Όχι μόνο, η Melania Trump, αντέγραψε τον λόγο που είχε δώσει εκείνη, αλλά και έλαβε συμμετείχε στο -διάσημο πλέον- Carpool Karaoke με τον James Corden.

Το Carpool Karaoke προβλήθηκε στο The Late Late Show, την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Corden ως σωστός κύριος πήγε να πάρει την Michelle Obama από τον Λευκό Οίκο, η οποία του αναφέρει ότι έχει μερικά λεπτά στη διάθεσή της. Αφού, λοιπόν, του κάνει μία μικρή ξενάγηση στον κήπο του Λευκού Οίκου, αρχίζουν να τραγουδούν το «Signed, Sealed, Delivered I’m Yours» του Stevie Wonder, το «Get Ur Freak On» της Missy Elliott και φυσικά το «Single Ladies» της Beyoncé, στο οποίο η Obama, τα «έδωσε» όλα, αφού έκανε και το αντίστοιχο χορευτικό. Φαίνεται ότι η Michelle, όπως και εμείς, το έχει χορέψει μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της πολλές φορές!

Η Obama ανέφερε ότι με εξαίρεση λίγους μήνες πριν που μπήκε στο αυτοκίνητο με την κόρη της που μάθαινε να οδηγεί, δεν έχει κάτσει στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου εδώ και 7,5 χρόνια!

Τι θα της λείψει όταν φύγει από το Λευκό Οίκο; Η ίδια αναφέρει ότι είναι οι άνθρωποι που βλέπει κάθε μέρα και αγαπά, αλλά 8 χρόνια φροντίδας είναι αρκετά. Άλλωστε, μπορεί και η ίδια να φτιάξει ένα τοστ με τα χεράκια της και, μάλιστα, πολύ καλό.

Α και κάποια στιγμή εμφανίστηκε και η Missy Elliott.

Αφού η Obama γύρισε με ασφάλεια σπίτι της, οι μυστικές υπηρεσίες δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Corden που την σπίτι σώα και ασφαλή!