Συζήτηση στη Βουλή χωρίς καβγά γίνεται; Σκανδαλίδης: Είσαι γραφικός - Λεβέντης: Ξέρουμε τι κάνατε 40 χρόνια

Συζήτηση στη Βουλή χωρίς καβγά γίνεται; Σκανδαλίδης: Είσαι γραφικός - Λεβέντης: Ξέρουμε τι κάνατε 40 χρόνια
SOOC

Συζήτηση στη Βουλή χωρίς καβγά γίνεται;

Σήμερα είχαν την τιμητική τους οι Σκανδαλίδης και Λεβέντης. Αφορμή η ομιλία του δεύτερου που επιτέθηκε με σφοδρότητα στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του απέναντι στον εκλογικό νόμο.

Ο κ. Σκανδαλίδης χαρακτήρισε τον κ. Λεβέντη «γραφικό», με αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να εκραγεί: «Λες εμένα γραφικό; Δεν ντρέπεσαι; Λες και δεν ξέρουμε τι κάνατε 40 χρόνια».

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος μιλούσε από τις θέσεις των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποκάλεσε τον Βασίλη Λεβέντη, «καθ’ όλα συμπαθή, αλλά γραφικό». Και σχολίασε ότι "όλοι γελάμε με όσα λέει ο Λεβέντης".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος παρακολουθούσε την συνεδρίαση από την τηλεόραση του γραφείου του, επέστρεψε στην αίθουσα της Ολομέλειας, πλησίασε οργισμένος τον Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος συνέχιζε την ομιλία του, και τον ρώτησε φωνάζοντας. «Ντροπή σου. Με αποκάλεσες γραφικό; Είσαι δεκανίκι της Ν.Δ.»

Στη συνέχεια ο Βασίλης Λεβέντης αποχώρησε.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης τήρησε ψύχραιμη στάση, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά «η δήλωση περί γραφικότητας» για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

Δημοφιλή