Η Celine Dion «κάνει» την καλύτερη Rihanna που έχετε ακούσει

Η Celine Dion «κάνει» την καλύτερη Rihanna που έχετε ακούσει
The Tonight Show

Τα παιχνίδια που παίζει στην εκπομπή του, «The Tonight Show», ο Jimmy Fallon μαζί με τους διάσημους καλεσμένους του είναι γνωστά και το «Musical Impressions» ένα από τα πιο δημοφιλή. Στο εν λόγω παιχνίδι, ο Fallon βάζει τον καλεσμένο του να τραγουδήσει κάποιο πολύ γνωστό, κλασικό τραγούδι ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να μιμείται τη φωνή κάποιου διάσημου τραγουδιστή.

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν η σειρά της Celine Dion να παίξει «μουσικές μιμήσεις» με τον Fallon και, ενώ το ταλέντο της εμβληματικής τραγουδίστριας είναι αδιαμφισβήτητο, κανείς δεν περίμενε να ακούσει μια τόσο πετυχημένη μίμηση της Rihanna από το στόμα της Dion.

Η Celine Dion ξεκίνησε με μια φανταστική μίμηση της Cher, συνέχισε βοηθώντας τον Fallon να μιμηθεί τον Michael Jackson και τελείωσε με μια εξίσου εκπληκτική μίμηση της Sia. Ήταν όμως η στιγμή που μιμήθηκε την Rihanna στο «Work», κάνοντας και το χαρακτηριστικό twerk χορευτικό του κομματιού, που έσπασε όλα τα κοντέρ.

Εντάξει, μπορεί να μην ήταν και το πιο παθιασμένο twerking που έχουμε δει, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στην αψεγάδιαστη ερμηνεία της. Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα