Ατομικό για Ντομίνγκες-Πουλίδο

Ατομικό για Ντομίνγκες-Πουλίδο
sport24

Η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου να μπει ο Ολυμπιακός στην μάχη του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League έχει ξεκινήσει, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε πως η Χάποελ Μπερ Σεβά θα είναι το εμπόδιο πριν τα πλέι οφ της διοργάνωσης, και όλοι πλέον στο μεγάλο λιμάνι ζουν και κινούνται στους ρυθμούς των διπλών αναμετρήσεων με τους Ισραηλινούς.

Αναμφίβολα τα μεγάλα ερωτηματικά ενόψει της πρώτης μάχης την ερχόμενη Τετάρτη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι οι Άλαν Πουλίδο και Αλεχάντρο Ντομίνγκες, με αμφότερους τους δύο παίκτες να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου αλλά να υπάρχει η πίστη ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι την κατάλληλη στιγμή.

Και αυτό γιατί το ιατρικό τιμ περιμένει και τους δύο να γυμναστούν σε κανονικούς ρυθμούς από την Κυριακή και εκτιμάει πως δεν υπάρχει περίπτωση μην τεθούν στη διάθεση του Βίκτορ Σάντσεθ ενόψει Χάποελ Μπερ Σβά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, όσον αφορά στα νέα της σημερινής προπόνησης, πως Ρέτσος και Μαζουακού προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό μαζί με τους υπόλοιπους "ερυθρόλευκους" άσους.

Πηγή:sport24.gr

Δημοφιλή