Φάρσα στο Hyde Park του Λονδίνου με...σορτσάκι που σκοτώνει: Δείτε τις αντιδράσεις των ανδρών

Φάρσα στο Hyde Park του Λονδίνου με...σορτσάκι που σκοτώνει: Δείτε τις αντιδράσεις των ανδρών

Μία βόλτα φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό σορτσάκι έκανε καλλίπυγη νεαρά στο Hyde Park στο Λονδίνο, στο πλαίσιο φάρσας από τους DengisV και JasonMoments, διαχειριστών του καναλιού Immature Life στο YouTube.

H 24χρονη δεσποινίς με τα εντυπωσιακά οπίσθια (Kaysheen Whiteley ) κάνει τη βόλτα της εν μέσω μιας ιδιαίτερα ζεστής ημέρας φορώντας το κοντό της σορτσάκι, προκαλώντας αντιδράσεις και...ατυχήματα στους παρευρισκομένους.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο Αμερικανοί φαρσέρ τράβηξαν το βίντεο στο πάρκο την προηγούμενη εβδομάδα, και πολλοί από αυτούς που βρίσκονταν εκεί και έκαναν ηλιοθεραπεία έμειναν να τη χαζεύουν. Ένας κόντεψε να πέσει από το σκούτερ του, ενώ άλλος ένας εισέπραξε χαστούκι από τη συνοδό του- ενώ ακόμα και γυναίκες αδυνατούν να αντισταθούν.

Το βίντεο έχει σαρώσει το Ίντερνετ, κάνοντας θραύση σε YouTube και Facebook. Αρκετοί βέβαια είναι αυτοί που αμφισβητούν τη γνησιότητά του, κάνοντας λόγο για υπερβολικές/ στημένες αντιδράσεις από τους παρευρισκομένους.

Κάποιοι άλλοι πάλι, απλά ζητούν από την Kaysheen να επικοινωνήσει μαζί τους.

Δημοφιλή