Πώς ζουν οι έφηβοι δισεκατομμυριούχοι; Μια ματιά στην εξωφρενική ζωή των πιο πλούσιων νέων

Πώς ζουν οι έφηβοι δισεκατομμυριούχοι; Μια ματιά στην εξωφρενική ζωή των πιο πλούσιων νέων
youtube

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με φόρους, ακρίβεια, μειώσεις μισθών και άλλα οικονομικά δεινά, υπάρχει, όμως, ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων στον κόσμο, οι οποίοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τέτοια πράγματα.

Αντίθετα, έχουν άλλα προβλήματα, όπως ποιο αυτοκίνητο θα οδηγήσουν ή τι θα φορέσουν σήμερα. Και κάποια από αυτούς είναι ακόμα έφηβοι. Όπως αναφέρει η Independent, o δημοσιογράφος, Mark Dolan, ταξίδεψε στην Αμερική, το Ντουμπάι, την Μόσχα και την Ταϊλάνδη προκειμένου να επισκεφτεί και να γνωρίσει μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, οι οποίοι δεν έχουν κλείσει ακόμα τα 18 τους χρόνια.

Για να πάρετε μία μικρή γεύση, η ζωή μερικών από αυτών των παιδιών περιλαμβάνει πλατινένιες πιστωτικές κάρτες, προσωπικούς γυμναστές που έχουν κερδίσει ολυμπιακά μετάλλια, προσωπικό ασφαλείας, ιδιωτικά γήπεδα και πολλά ακόμα.

Μία από αυτούς τους νέους, είναι η Ταϊλανδή Πάρις Χίλτον, της οποίας η οικογενειακή περιουσία ανέρχεται στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρ' ολ' αυτά, η ίδια πηγαίνει σε δημόσιο σχολείο και έχει χαρτζιλίκι μόλις 3 λίρες κάθε μέρα.

Δείτε όλο το ντοκιμαντέρ εδώ:

Δημοφιλή