Νύφη εναντίον πεθεράς: Ο δράστης με την κουκούλα που της επιτέθηκε ήταν η ίδια της η νύφη

Νύφη εναντίον πεθεράς: Ο δράστης με την κουκούλα που της επιτέθηκε ήταν η ίδια της η νύφη
eurokinissi

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε μία 81χρονη γυναίκα στον Αλμυρό του Βόλου, η οποία έπεσε θύμα της νύφης της. Όπως μεταδίδει το taxydromos.gr, η 81χρονη, όταν δέχτηκε επίθεση από ένα πρόσωπο το οποίο φορούσε κουκούλα της επιτέθηκε, κλείνοντας της το στόμα και σπρώχνοντάς την δυνατά. Η 81χρονη έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο πάτωμα με αποτέλσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Ωστόσο το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τη γειτονιά, καθώς η ηλικιωμένη φέρεται να εκλιπαρούσε για βοήθεια. Ακολούθησαν σκηνές απέραντου χάους. Η 81χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού συνέλαβαν άμεσα την 35χρονη μετά την καταγγελία του περιστατικού και πήραν καταθέσεις.

Η δράστιδα οδηγήθηκε χθες Σάββατο στην Εισαγγελία Βόλου όπου εναντίον της ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με πληροφορίες, νύφη και πεθερά φέρονται να τσακώνονται ανά τακτά διαστήματα.

Η 35χρονη, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη με εντολή Εισαγγελέα και θα δικαστεί αύριο Δευτέρα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Δημοφιλή