Επιβεβαιώνεται ότι το Game of Thrones θα τελειώσει στην 8η σεζόν, αλλά ελπίζουμε σε ένα Spinoff

Επιβεβαιώνεται ότι το Game of Thrones θα τελειώσει στην 8η σεζόν, αλλά ελπίζουμε σε ένα Spinoff
youtube

Σε συνέντευξη τύπο που έγινε το Σάββατο, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, επιβεβαίωσε και επίσημα τις φήμες που ήθελαν το Game of Thrones να τελειώνει μετά το πέρας της 8ης σεζόν.

«Ναι έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για τον αριθμό των σεζόν που θέλουν να κάνουν», είπε ο υπεύθυνος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys.

«Πιστέψτε με ως νέος διευθυντής προγράμματος, αν μπορούσα να τους πείσω να κάνουν περισσότερα, θα ήθελα 10 ακόμα σεζόν. Αλλά τους ακούμε σε όσα πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ώστε να γίνει η καλύτερη εκδοχή της σειράς», είπε ο Bloys όταν ρωτήθηκε αν το δίκτυο πρόκειται να τιμήσει την επιθυμία των συντελεστών David Benioff και D. B. Weiss για 8 σεζόν.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η έβδομη σεζόν η οποία θα αργήσει να μεταδοθεί, θα έχει μόνο 7 επεισόδια.

Όσον αφορά, αν θα υπάρχει και συνέχεια για το game of Thrones, ακόμα και μετά το τέλος της όγδοης σεζόν με ένα spinoff, o Bloys ανέφερε ότι είναι πιθανό.

«Το έχουμε συζητήσει, είναι κάτι που δεν είμαι αντίθετος, αλλά, φυσικά, πρέπει να βγάζει νόημα δημιουργικά. Δεν είμαι σίγουρος ότι [ο Benioff και ο Weiss] θα το σκέφτονταν την στιγμή που πρόκειται να ξεκινήσουμε παραγωγή [για την έβδομη σεζόν]. Είναι έντονη παραγωγή και πρόκειται να την ξεκινήσουν σύντομα. Είμαι ανοιχτός και τα παιδιά δεν είναι αντίθετα, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο αυτή τη στιγμή.»

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.