Σάλος με άνδρα που φέρεται να πέταξε σκύλο από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Σάλος με άνδρα που φέρεται να πέταξε σκύλο από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Σάλος έχει προκληθεί εντός και εκτός του Διαδικτύου με βίντεο που δημοσιοποιήθηκε το σαββατοκύριακο, όπου σκύλος (πίτμπουλ) φαίνεται να πετιέται από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία Αμερικής.

Το ζώο επέζησε, ωστόσο έσπασε τα πόδια του. Το βίντεο κατεγράφη από περαστικό, που το κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μεταφέρθηκε στο τμήμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κανείς δεν είπε ότι τον είδε να πετά τον σκύλο από το μπαλκόνι, αν και οι φωνές του ζώου ακούγονταν για ώρα.

Όπως αναφέρθηκε, ο ιδιοκτήτης είχε μπει στο διαμέρισμα για να αλλάξει κλειδαριές, καθώς είχε κάνει έξωση στους ενοικιαστές, ενώ στο σπίτι βρισκόταν ο σκύλος.

Το σκυλί μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο από περαστικούς. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα πώς έπεσε- δηλαδή αν έπεσε μόνο του ή αν το πέταξε ο σπιτονοικοκύρης που μπήκε στο σπίτι. Οι ιδιοκτήτες του σκύλου πάντως, σύμφωνα με αναφορές, αποποιήθηκαν των ευθυνών τους όταν έμαθαν το κόστος του χειρουργείου.

Δημοφιλή