Στα άδυτα της Σαϊεντολογίας: Πώς είναι να περνάς από οντισιόν για να γίνεις η κοπέλα του Tom Cruise;

Στα άδυτα της Σαϊεντολογίας: Πώς είναι να περνάς από οντισιόν για να γίνεις η κοπέλα του Tom Cruise;
U.S. actor Tom Cruise poses for photographers at a British screening of the film
Neil Hall / Reuters
U.S. actor Tom Cruise poses for photographers at a British screening of the film

Εάν η ηθοποιός που κάνει μεταγλωττίσεις και πρώην Σαϊεντολόγος, Cathy Schenkelberg, ήταν κάποτε υποψήφια για να γίνει η κοπέλα του Tom Cruise, σίγουρα δεν πήρε τον ρόλο.

Όπως η ίδια αναφέρει, το μέλος της Σαϊντεολογίας, χωρίς να το γνωρίζει είχε λάβει μέρος σε οντισιόν για να «κερδίσει την καρδιά» του διάσημου ηθοποιού, όταν έκανε οντισιόν για να λάβει μέρος σε ένα βίντεο των Σαϊεντολόγων.

«Δεν το ήξερα ότι έκανα οντισιόν (για κοπέλα του Cruise), οπότε με ρώτησαν “από που είσαι;”, “τι πιστεύεις για τον Tom Cruise;”», ανέφερε η Schenkelberg σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail.

«Νόμιζα ότι έκανα οντισιόν για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οπότε όταν με ρώτησαν για τον Tom Cruise, απάντησα ότι “δεν τον αντέχω, πιστεύω ότι είναι ένα ναρκισσιστικό μωρό”», είπε.

Τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα ότι η ίδια έφυγε από την οντισιόν.

«Όταν έφυγα από το δωμάτιο ήταν μία άλλη ηθοποιός έξω και με ρώτησε πως τα πήγα. Την ρώτησα “τι εννοείς” και μου είπε: “ξέρεις, αυτή είναι οντισιόν για την κοπέλα του Tom Cruise” και τότε είπα εγώ ότι δεν νομίζω να πήρα την δουλειά».

Η Schenkelberg μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία της με την Σαϊεντολογία, στην εκπομπή της «Squeeze My Cans» και ανέφερε ότι ξόδεψε σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια στην συγκεκριμένη «θρησκεία».

Ο Tom Cruise είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με την Σαϊεντολογία, μαζί με άλλους διάσημους, όπως ο John Travolta, η Kelly Preston και η Kirstie Alley.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.