Κουμουτσάκος: Συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους καταληψίες

Κουμουτσάκος: Συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους καταληψίες
EUROKINISSI

«Εάν υπήρχαν κάποιοι, λίγοι, που αμφέβαλλαν, δεν υπάρχουν πια. Η ανοχή-κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους γνωστούς-αγνώστους και στους καταληψίες δεν κρύβονται. Eξελίχθηκαν σε ανοικτή συμπόρευση μαζί τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ως παραδείγματα δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. «Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, κ. Σία Αναγνωστοπούλου, διερωτάται γιατί τους "πείραξαν" οι καταλήψεις και δηλώνει πως τις προτιμά από γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλες χώρες. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Κυρίτσης αντιτάσσεται στην απομάκρυνση των καταληψιών της Θεσσαλονίκης και διαφωνεί με τις αποφάσεις που εξαναγκάστηκε να πάρει ο αρμόδιος υπουργός! Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτεινή Βάκη εξηγεί ότι δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά η Δικαιοσύνη που αποφάσισε την απομάκρυνση των καταληψιών και θεωρεί τις καταλήψεις κοινωνική προσφορά!», τόνισε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σε αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα παραπαίει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στις "συνιστώσες" που προφανώς υπάρχουν πάντα. Ο μπούσουλας χάθηκε. Ξεκάθαρη θέση δεν υπάρχει. Πρωθυπουργός υπάρχει;», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Δημοφιλή