Αντί για τον στόχο «χτύπησε» τον σύντροφό της στο λαιμό με ένα φλεγόμενο βέλος σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση

Ήθελε να βρει τον στόχο...αλλά τελικά έμπηξε ένα φλεγόμενο βέλος στο λαιμό του συντρόφου της

Υπάρχουν και εκείνες οι τηλεοπτικές στιγμές που αφήνουν άφωνους έως και τρομαγμένους τους τηλεθεατές αλλά και συντελεστές...και μια από αυτές ήταν στο δημοφιλές σόου στις ΗΠΑ «Amarica's Got Talent»...

Ήταν η σειρά του ζευγαριού Amber και Ryan Stock. Εκείνος κρατούσε με τα δόντια του τον στόχο που έπρεπε με τη σειρά της να «χτυπήσει» η σύντροφός του με ένα φλεγόμενο βέλος. Οι δυο τους έχουν κάνει αυτό το stunt πάρα πολλές φορές αλλά κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου σόου κάτι πήγε στραβά.

Η Amber δεν πέτυχε τον στόχο. Και αυτό δεν είναι όλο...Το φλεγόμενο βέλος χτύπησε τον σύντροφό της στο λαιμό κόβοντας την ανάσα του τηλεοπτικού κοινού, των κριτών αλλά και όλων όσων βρίσκονταν στο πλατό. Για την ίδια και τον Ryan δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πως ένιωσαν.

Στο βίντεο που θα δείτε (όσοι αντέχετε) ο Ryan εμφανίζεται να προσπαθεί να σβήσει τις φλόγες και να κρατάει τον λαιμό του.

Την ίδια στιγμή οι κριτές – μεταξύ των οποίων Heidi Klum, Simon Cowell, Mel B και Howie Mandel- είχαν «πετρώσει» και παρέμεναν με το στόμα ανοιχτό. Κυριολεκτικά. Ο δε Ryan φώναζε «είμαι εντάξει, είμαι εντάξει, πέτυχε το πουκάμισό μου» ενώ οι κριτές προσπάθησαν αν τον ηρεμήσουν, να τον καθησυχάσουν για την βαθμολογία αλλά και να του εξηγήσουν πως το ζευγάρι θα πρέπει να είναι στο μέλλον πολύ πιο προσεκτικό.

Δημοφιλή