Τα ένοχα μυστικά που έφεραν την τραγωδία που συγκλόνισε το Κορωπί

Τα ένοχα μυστικά που έφεραν την τραγωδία που συγκλόνισε το Κορωπί
Sooc

Δραματική ταινία θυμίζει η υπόθεση που συγκλονίζει το Κορωπί. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση μιλούν για ένα περιστατικό που θα μείνει ανεξίτηλο στο αστυνομικό ρεπορτάζ, καθώς περιέχει «συστατικά» βίας, αρρωστημένων ερωτικών σχέσεων και ιστορίας.

Η δολοφονία 35χρονης από την 26χρονη σύντροφο του πρώην άντρα της (εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου» που έκαψε το 1963 τον άντρα της) έφερε στην επιφάνεια βαθιές παθογένειες. Ο 41χρονος Ι.Θ. ήταν το «μήλον της έριδος» για τις δύο γυναίκες. Με την πρώτη του γυναίκα έκανε δύο παιδιά, που σήμερα είναι 11 και 13 ετών, ενώ με την 26χρονη με την οποία συζούσε έκανε ακόμα δύο, ηλικίας 11 μηνών και 2 ετών. Οι προστριβές ανάμεσα στις δύο γυναίκες οφείλονταν στο γεγονός ότι τυπικά ο 41χρονος δεν είχε πάρει διαζύγιο από την 35χρονη και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στο πίσω μέρος του μυαλό του να ξαναγυρίσει σε εκείνη.

Η 26χρονη δεν μπορούσε να φανταστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το αποκορύφωμα των τσακωμών τους είχε δραματική κατάληξη. Προχθές το βράδυ η νεαρή άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε να βρει την 35χρονη πιστεύοντας ότι ο 41χρονος σύντροφός της έχει πάει να τη δει. «Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. Δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα για τον Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ' αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα. Δεν ήξερα τί έκανα. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ' τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Θόλωσα», είπε στην απολογία της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα μαχαιρώθηκε πέντε φορές με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα στο κέντρο υγείας του Κορωπίου.

Το θρίλερ, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Σε κατάσταση αμόκ από το θάνατο της πρώην γυναίκας του ο 41χρονος πήρε χθες το μεσημέρι μία καραμπίνα και πήγε στο σπίτι των γονιών της 26χρονης δράστιδας στην οδό Αναγνωστοπούλου, διότι θεώρησε εκείνους συνυπεύθυνους για ότι συνέβη. Και αυτό γιατί πίστευε ότι εκείνη πίεζαν την 26χρονη προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο θέμα του διαζυγίου του. Ο 41χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την 51χρονη μητέρα και τον 55χρονο πατέρα της 26χρονης, οι οποίοι τραυματίστηκαν από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματος. Μέχρι χθες το βράδυ νοσηλεύονταν στο ΚΑΤ χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης ενώ οδηγούσε με το αυτοκίνητό του στο Κορωπί.

Δημοφιλή