Live από το Ρίο: Το Σπίτι της P&G υποδέχεται τις μαμάδες των αθλητών

Live από το Ρίο: Το Σπίτι της P&G υποδέχεται τις μαμάδες των αθλητών
PG

Ρίο ντε Τζανέιρο. Βρισκόμαστε στην καρδιά των Ολυμπιακών Αγώνων κι όλα φαντάζουν συναρπαστικά! 10.500 αθλητές από 204 χώρες και φίλαθλοι από όλον τον κόσμο σε έναν τρελό πανηγύρι…

Πίσω από τους αθλητές βρίσκονται όμως και οι μαμάδες τους, που μέσα από μικρές και μεγάλες στιγμές, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά τους να αντιμετωπίσουν με θάρρος τον μεγαλύτερό τους άθλο.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά», η P&G, «Υπερήφανος Υποστηρικτής των Μαμάδων», υποδέχτηκε τις μαμάδες «πρέσβειρες» της καμπάνιας από διάφορες χώρες με μία συναρπαστική εκδήλωση στο «Σπίτι της P&G». Έναν χώρο που η εταιρεία δημιούργησε αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον οποίο προϊόντα όπως η Gillette®, το Pantene®, το Head & Shoulders® και το Ariel®, φροντίζουν τους αθλητές, τις μαμάδες και τις οικογένειες τους όσο βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.

Τις μαμάδες των αθλητών καλωσόρισε στα εγκαίνια του Σπιτιού της P&G η πέντε φορές χρυσή Ολυμπιονίκης στην ενόργανη γυμναστική Νάντια Κομανέτσι, ο Phil Duncan, Global Design Officer της P&G, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο Σπύρος Καρπάλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Σοφία Μποτσίου-Πετρούνια, μαμά του Ελευθέριου Πετρούνια, παγκόσμιου πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, καθώς και πολλές άλλες μαμάδες αθλητών από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Ουκρανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και τη χώρα υποδοχής των Αγώνων, τη Βραζιλία.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, η P&G προσέφερε σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς όπως styling μαλλιών, μακιγιάζ και περιποίηση προσώπου με τη βοήθεια των προϊόντων της.

Η μαμά του Ελευθέριου Πετρούνια με τον γιό της στο Σπίτι της P&G

«Το να βρίσκομαι στο Ρίο και να παρακολουθώ τον Λευτέρη από κοντά στη μεγαλύτερη του προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με κάνει πολύ χαρούμενη και με συγκινεί», τόνισε η Σοφία Μποτσίου-Πετρούνια. «Το Σπίτι της P&G δίνει σε εμένα και σε όλες τις μαμάδες τη δυνατότητα να νιώσουμε “σαν το σπίτι μας” και μας προσφέρει όμορφες στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας».

Ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε: «Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι που η P&G είναι κοντά στο ολυμπιακό κίνημα και ιδιαίτερα είναι κοντά στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στους Έλληνες αθλητές που τόσο μεγάλη προσπάθεια έχουν κάνει για να φτάσουν στο Ρίο. Η P&G υποδέχεται τις οικογένειες των αθλητών και τους δίνει τη δυνατότητα να ζήσουν καλύτερες στιγμές και να απολαύσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης o Phil Duncan, Global Design Officer της P&G σημείωσε: «Έχουμε δημιουργήσει αυτό το Σπίτι για τις μαμάδες και τις οικογένειες των αθλητών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ρίο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα για άλλη μία φορά να φέρουμε στη ζωή το πρόγραμμά μας και να προσφέρουμε την αίσθηση σπιτιού σε όλους».

Το Σπίτι της P&G υποστηρίζει αλλά και ενώνει μαμάδες από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες για την πορεία των παιδιών τους σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Είναι ένας τρόπος να πει η P&G «Σ’ ευχαριστώ» στις μαμάδες των αθλητών για την αυτοπεποίθηση, την επιμονή και την αποφασιστικότητά τους που μετέφεραν στα παιδιά τους, ώστε να φτάσουν να αγωνίζονται στη μεγαλύτερη αθλητική σκηνή του κόσμου!

Σύντομα θα ακολουθήσει κι επόμενο update από το Ρίο ντε Τζανέιρο!

Η καμπάνια «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά»της P&G ξεκίνησε τον Απρίλιο με τη συνέχεια της βραβευμένης καμπάνιας «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά» που ξεκίνησε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Η νέα «ιστορία» έχει στόχο να αναδείξει τον ρόλο της μαμάς μέσα από μια νέα οπτική– τη δύναμή της! Εστιάζει στη μεγάλη αλήθεια ότι η καθημερινή δύναμη των μαμάδων συνοδεύει τα παιδιά στις δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Ακολουθεί την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες τεσσάρων μαμάδων και των παιδιών τους μέσα από μικρές και μεγάλες στιγμές, όπου η δύναμη της μαμάς είναι καταλυτική, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να αντιμετωπίσουν με θάρρος τον μεγαλύτερό τους αθλητικό άθλο.