Στη δημοσιότητα θα δοθούν οι φωτογραφίες Σακκά-Σεϊσίδη – Πού ποντάρει η Αντιτρομοκρατική

Στη δημοσιότητα θα δοθούν οι φωτογραφίες Σακκά-Σεϊσίδη – Πού ποντάρει η Αντιτρομοκρατική
eurokinissi

Στη δημοσίευση των φωτογραφιών από τις πλαστές ταυτότητες που είχαν πάνω τους οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, κατά τη σύλληψή τους στη Λακωνία, ποντάρουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των κρησφύγετών τους.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, όπως έχει γίνει και σε άλλες σοβαρές υποθέσεις του παρελθόντος, μπορεί κάποιος να τους είδε και να μας ειδοποιήσει ή μπορεί κάποιος που τους νοίκιασε σπίτι να τους αναγνωρίσει.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών θεωρείται θέμα χρόνου, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη κάνει σχετικό αίτημα προς την Εισαγγελία και αναμένει να πάρει την επίσημη άδεια. Το Σαββατοκύριακο συνεχίστηκαν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στη Λακωνία, ενώ εργαστηριακός «οργασμός» παρατηρείται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Πρώτο μέλημα είναι να «μιλήσουν» τα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω τους, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο ήταν το υποστηρικτικό τους δίκτυο. Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει μεταξύ άλλων το κατά πόσο ο Μάριος Σεϊσίδης έχει συμμετάσχει σε ληστείες τραπεζών που απασχόλησαν την Αντιτρομοκρατική.

Σήμερα, Δευτέρα Σακκάς και Σεϊσίδης θα βρεθούν ενώπιον του Β´ Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου. Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έβαλαν την περασμένη Παρασκευή τριήμερη αναβολή της δίκης τους. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Την περασμένη Παρασκευή στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σεϊσίδη κ. Κώστα Παπαδάκη, μετέβη ιατροδικαστής μετά από αίτημα του εντολέα του να τον εξετάσει γιατί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Δημοφιλή